Ksyposhka

Palazzo Nobile Casanova 2161

Творець цих парфумів Дідьє Гійон не приховує,що черпав натхнення у фатального спокусника - Казанови.

У цей аромат він вклав такі ж риси, які були притаманні відомому спокуснику.

Аромат унісекс

Тип аромату:деревинні

Початкова нота: Ягоди ялівцю

Нота серця: Ірис

Кінцева нота: Ветівер

Як тільки відкриваєшь коробочку щоб дістати парфуми, одразу відчуваєш хвойний аромат.

Як і заявлено в композиції ,на початку аромат розкривається пряним запахом ягід ялівцю ,даючи вибухову, ароматичну ноту, свіжу та пряну з гострим акцентом соснового лісу.

Проте одразу можу сказати, що тут цей хвойний аромат не звучить дуже різко, як у більшості чоловічих парфумів ,він звучить яскраво але ніжно і дуже натурально ,наче в руках тримаєшь гілочку і насолоджуєшся хвойним ароматом.

Далі розкривається ірис і ветівер.

Ірис ,сам по собі має, як для мене,специфічний аромат (якщо ви колись нюхали квітку ,то зрозумієте),мені завжди віддає морквою 😅

І в цих парфумах так само. І в поєднанні з ветівером я відчуваю морквяно травʼяний ,землистий аромат але зі свіжими наче цитрусовими нотками.

На мою думку аромат призначений для впевненої у собі, інтелігентної та спокійної особистості.

Він харизматичний, тонкий та стильний.

Назва «Казанова» йому підходить,бо парфум як і людина ,вміє себе піднести ,зробити це не навʼязливо але привернути до себе увагу .

Аромат асоціюється зі спокоєм та безпекою ,тому не може не приваблювати.

По стійкості , на тілі у мене протримався 5 годин, але яскраво відчувається години 2 ,потім аромат вже стає близьким до тіла але все одно відчутний.

Великого шлейфа тут теж нема ,бо парфум все ж таки ,так сказать, для тісних контактів 😁

31 липня, 2024
Ksyposhka
31 липня, 2024