Spodobaieva Maryna

Крем-суфле для тіла "Гуава-М'ята"

Свого часу Tink просто заполонив мою стрічку, з деякими засобами я вже була знайома, але засоби для тіла цікавили мене найбільше. Тож коли лосьйону майже не залишилось, не довго думаючи я взяла крем-суфле.

Пакування:

Візуально дуже привабливе зі всією потрібною інформацією на звороті.

Об’єм 250ml., після відкриття термін придатності 6 місяців.

В користуванні дуже зручний, але асоціація з оселедцем чи майонезом в такій тарі нікуди не зникає з моєї голови.

Нам обіцяють, що крем-суфле для тіла має надлегку текстуру, завдяки якій легко наноситься та швидко вбирається. Засіб збагачений маслом ши, яке надає шкірі м'якості. Екстракт гуави допомагає підтримувати доглянутий вигляд шкіри та її еластичність, має зволожувальні властивості. Олія м'яти перцевої забезпечує підтримання тонусу та покращення загального стану епідермісу. Все, що було зазначено дійсно є в складі.

Склад: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Triethanolamine, BHT, CI 16255, Benzyl Benzoate.

Перше, що кинулось мені в очі, це мінеральне масло. Не люблю його з часів лосьйонів VS. Звісно мені ніхто не заважав подивитися склад перед покупкою, але. Зазвичай його стараюсь уникати, особливо в парі з силіконом, бо провокують висипання на тілі.

Текстура:

Тут вона дійсно цікава, схоже на збиті вершки чи йогурт. Дуже легко наноситься і швидко поглинається. На більш сухі ділянки (ноги) можна нашаровувати. Але коли змиваєш з рук, трішки відчувається плівочка.

Зволоження для літа цілком достатньо, текстура дійсно приємна в користуванні.

Аромат:

Коли я перший раз відкрила, аромат мені взагалі не сподобався. Трішки по-іншому його уявляла. Для мене він виявився трохи синтетичним. Але використавши половину, можу сказати не все так погано. Гуави я тут зовсім не відчуваю. А от ягоди в чомусь молочному так. Якщо орієнтуватися на рецептори і асоціацію, для мене це малина чи полуниця в сметані з м’ятою. При нанесенні відчуваються більше ягоди і сметана, коли вже все поглинулось можна почути інтимну м’яту, яка близько сидить до тіла.

Висновок тут один, незважаючи на всі мінуси і плюси, засіб дійсно вартий уваги. Плюсів тут набагато більше, ніяких реакцій і висипань не викликав. Дуже крута текстура, можливо спробую інший аромат, поки не знаю який. Тож буду вдячна за рекомендацію.

Всім дякую🌿