Anna_feerie

Гель для брів з ароматом Кірке

Гель для брів з ароматом Кірке

Настільки багато хороших відгуків на цей гель змусили й мене спробувати новинку. І знаєте що? Він не тільки чудово фіксує брови (а в мене вони досить жорсткі та не завжди керовані), а ще й пахне відомим нішевим парфумом Tiziano Terenzi Kirke 😍.

Гель для брів з ароматом Кірке

Чесно, я з в захваті від такої фішки бренду, адже зустрічала багато парфумованих засобів: піни для ван, лосьони, свічки... А ось ароматизований гель для брів у мене вперше!))

Та не лише віддушка мене привабила, адже цей гель має доволі пристойний склад, в ньому є не тільки фіксуючий компонент (PVP), а й доглядові інгредієнти, такі як гліцерин, кератин та рицинова олія.

Щіточка в гелю пухнаста та зручна, вона набирає оптимальну кількість продукту, не вимащуючи горлишко туби. Сам засіб прозорий, після нанесення на бровки деякий час залишається блиск, але потім він зникає, залишаючи лише акуратно зафіксовані волоски без жодного нальоту.

Стійкість близька до максимальної, мої жорсткі брови до вечора виглядають охайно та не втрачають форми. Мені дуже подобається ефект від Lamination Brow Fix Keratin Gel, тож тепер чекатиму, щоб бренд розширив лінійку і можна було обирати гелі з різними ароматами улюблених парфумованих композицій 🥰.