Anna_feerie

Салонний педикюр вдома

Салонний педикюр вдома
Салонний педикюр вдома

Мої стопи то часто проблемна частина, що потребує додаткового догляду та частого оброблення теркою/електричною пилкою. Тому спочатку я була досить скептично налаштована щодо шкарпеток з емульсією, але спробувавши, зрозуміла, що тепер це мій мастхев🤗. Покажу вам фото до/після і ви в цьому також переконаєтесь).

Салонний педикюр вдома
Салонний педикюр вдома

Виявилось, що проводити процедури з такими помічниками доволі приємно, а головне швидко та ефективно👌.

В коробочці містяться окремо запаковані пари шкарпеток, а також фірмові наліпки, щоб фіксувати поліетилен на ніжці. Найдивніше, що я не знайшла в складі ані кислот, ані сечовини (зазвичай саме вони забезпечують кератолітичний ефект). А тут маємо жирні спирти, мінеральну олію, кератин, колаген та екстракт лотуса, - але ж який меджик дає це поєднання! 🤩

Застосування доволі просте + на сайті є відео, на якому показана работа майстра з використанням шкарпеток. Я вдягнула їх, зафіксувала наліпкою, потім трохи помасажувала стопи, аби краще розподілити есенцію (її багато, до речі).

Далі залишила продукт діяти на 15 хвилин. Після цього часу пішла у ванну кімнату і вже там знімала шкарпетки, щоб зручніше було одразу і змити залишки есенції, і зробити педикюр.

Що я помітила: шкіра була дуже зволожена і ніби "розпарена" (це такий стан, як після тривалого прийняття ванни). Майже не залишилось сухих грубих ділянок на пальчиках, а в мене це завжди проблема, дуже швидко набиваються ці місця.

За допомогою терки я дуже лагідно обробила ступні і навіть п'яти, які зазвичай можна привести до тями лише електричною пилкою в комбінації з кремом з сечовиною, стали виглядати набагато доглянутішими🦶. Кутикулу також вдалося прибрати легко і акуратно.

Чесно кажучи, я жалкую, що не спробувала ці чарівні шкарпетки раніше, адже вони надзвичайно ефективні та прості у використанні 😎. А як ви справляєтесь з питанням педикюру влітку - робите самі чи все ж довіряєте ніжки майстру?)