Pryk Lesia

Актуальний догляд за волоссям

Актуальний догляд за волоссям

Почнемо з шампунів:

• Нормалізуючий шампунь Raywell BIO ROSYL.

Це лікувальний шампунь для жирної шкіри голови і сухих кінців. Він не порушує захисний барʼєр шкіри через кислий pH,який близький до pH шкіри голови але розмаринова кислота впливає на вироблення шкірного сала. Трішки продовжує свіжість волосся.

• Arganicare Ricin

Стимулюючий шампунь для росту волосся .

Загалом цей бренд став відкриттям для мене(але дуже швидко зникає з наявності ).

Я пробувала і кондиціонер ,але з іншої серії . На свою ціну досить непогані продукти.

• Fanola Volume

Шампунь для обʼєму,який делікатно очищує але не обтяжує волосся. Це перший мій продукт цього бренду. Він справді дає гарний обʼєм і не сушить волосся . На літо завжди люблю шампуні для обʼєму ,щоб довше зберегти свіжість .

Для себе зробила висновки ,що шампунь не обовʼязково має бути дорогим,адже його єдине завдання- очищення.

• Arganicare Collagen Reconstructuring Conditioner

Це колагеновий кондиціонер,який глибоко зволожує та надає гарний блиск . Доречі аромат у нього неймовірний ,нагадує парфуми від Zara.

• Розгладжуючий кондиціонер Raywell BIO BOMA

Це ботокс в домашніх умовах. Забирає пухнастість і волосся гладке,пряме і блискуче. Головне довго не тримати його ,бо тоді буде ефект брудного волосся.

L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil

Використовую для методу пре-пу разом з Капсиолом. (https://club.makeup.com.ua/post/44309/)

• CHI Silk Infusion і CHI Keratin Silk Infusion

Улюблені сироватки,які я наношу після миття. Неймовірний аромат і блиск ✨.

Краще один раз спробувати .

• CHI Infra Total Protect

Захисний флюїд. Полегшує розчісування і також дає блиск та зволоження . Чергую з попередніми сироватками.

І нещодавно додалось молочко від від Milk Shake🫣