Sofiia_Ts

Гідрогелева маска для обличчя Joko Blend Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask

Гідрогелева маска для обличчя Joko Blend Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask

Всім привіт! Маски від Joko Blend мене вражають кожен раз своєю дією на мою шкіру, оскільки він кожен раз інший і тільки в кращу сторону.

Цю маску з календулою я тримала до моменту, коли я не висплюсь і буду втомлена, щоб максимально побачити ефект. Тобто майже кожен день 😄 Але застосовувати її можна 1-2 рази на тиждень.

Ефект мене вразив надзвичайно, і це я б назвала достойним конкурентом масці з волошкою 💪

Масочка упакована в пакетик, в якому є поділка, за допомогою якої її можна відкрити швидко та акуратно. Також в наборі з 5 масок, є пластикова мисочка і ложечка, в якій дуже зручно замішувати і лопаткою наносити на обличчя.

Це дрібний пастельного персикового відтінку порошок з дрібними засушеними квітами календули. Аромат пудровий та солодкий.

При додаванні води, маска набуває яскравого жовтого кольору і має щільну та гелеву консистенцію. Її потрібно наносити швиденько, бо вона застигає миттєво.

Тримала десь 25 хвилин, за цей час відчувається легкий тиск, якраз в цей момент утворюється парниковий ефект, за допомогою якого шкіра насичується корисними компонентами.

А ефект! Ви подивіться, мені ніби заполірували шкіру! Вона стала більш пружна, еластичніша, має рівніший тон та більш відпочивший вигляд. На дотик вона м'якенька, гладка та прохолодна.

Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Calendula (Calendula officinalis) Powder, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Pyrophosphate, Retinol Palmitate, Fragrance.

Маска на основі глюкози (для покращення обміну речовин і надання шкірі корисних екстрактів), містить екстракт календули, який надає антиоксидантний ефект надання рівного тону шкіри і з вітаміном А гідрогелева маска надає живильну і зволожуючу дію.

Коли вам скоро потрібно привести шкіру в потрібний відпочивший стан, то ця маска з календулою для вас. Вона швидко приведе обличчя в тонус, і зробить її більш пружною і підтягнутою. 👌