Шкіра буде м'якою?
Враження від Hollyskin Snail Face Cream
Шукаючи новий крем, якось я натрапила на "Пом'якшувальний крем для обличчя з муцином равлика", і вирішила що час знайомитися з кремчиками бренду Hollyskin.
Одразу ділюсь враженням: крем порівнянно легкий і зволожує на достатньому рівні, робить шкіру м'якою та ніжною на дотик. Вбирається за кілька хвилин, без липкості та слідів. Та якщо від багатьох інших кремів я бачила ефект від кількох годин до кінця дня, то від цього видимий ефект тримається до години, а потім шкіра знову наче хоче зволоження, тому цей крем пішов на шию та зону декольте і через певний час навіть прибрав деякі прищики на даних ділянках. На ці зони мені цей крем просто ідеальний. Та я розумію, що з таким ефектом можна знайти і щось дешевше...
Текстура крему власне кремова, більш легка, ніж поживна, водяниста і навіть можна сказати що силікониста, завдяки чому легко розприділяється і потрібно не багато. Колір білий, аромат приємний, косметично-квітковий, на шкірі довго не затримується.
У складі є олія абрикосових кісточок, гліцерин, силікон (тому тут будьте обережними, кому це не ок), сквален, той самий екстракт муцину равлика, олія авокадо молочна кислота.
Ну і пакування на дану ціну мене трішки засмутило, насправді, бо ця плоска баночка зроблена з такого, не зовсім надійного пластику, на ньому є наліпка з основною інформацією, об'єм 50ml. З приємного: всередині є захисна мембрана з язичком.
Коментарі (0)