Маска з блакитною глиною від JD Lin
Just Dream Teens Cosmetics Blue Detox Mask
Детокс маска має соберолегуючі властивості, знімає запалення та звужує пори. При регулярному використанні вирівнює тон шкіри обличчя.
Склад маски не залишає її без ваги, бо він просто чудовий і підходить для моєї чутливої шкіри. Активні компоненти маски:
- Олія виноградних кісточок - підвищує пружність шкіри
- Каолін (глина) - регулює вироблення себуму
- Олія персикових кісточок - тонізує та зволожує шкіру
- Ніацинамід - вирівнює тон шкіри та звужує пори
- Д-пантенол - бореться з подразненнями та сприяє швидкому загоєнню ран
- Faex extract - заспокоює та зменшує окислювальний стрес шкіри
- Екстракт каштану - вирівнює поверхню шкіри, усуваючи набряки
- Цинк глюконат та кофеїн - стимулює вироблення колагену
- Екстракт календули - має вплив против появи камедонів та запалень шкіри
- Екстракт фомес - екстракт м'якоті гриба, який націлений на очищення.
- Алантоїн - має протизапальні властивості.
Маска представлена в скляній матовій баночці, яка має наймиліший дизайн бренду. Має захисну мембрану під верхньою кришкою.
Текстура в маски дуже ніжна, мені нагадує щільне суфле. Ніжно блакитний колір та свіжий ніжний аромат вже заспокоюються 🙌
При нанесенні маска відчувається як паста, немає жирності чи липкості. Наносити на обличчя її дуже легко, роблю це пензликом або невеличкою лопаткою. До шкіри приємна, особливо після декількох хвилин в холодильнику.
Наношу рівномірно на все обличчя та залишаю на 15 хв.
Вона плавно застигає, при цьому не стягує шкіру. Змивається досить легко теплою водою, зовсім не потрібно докладати зусиль та сильно терти обличчя.
Результат чудовий: маска гарно матує та знімає подразнення. Одразу помітне висвітлення шкіри та сальних нитей.
Лінійка розроблена в першу чергу для підлітків, тому ідеально підходить чутливій шкірі, як моя.
Коментарі (0)