Ретельне очищення шкіри голови : Mermade Oops... I Scrub It Again Exfoliating & Purifying
"Oops, I did it again I played with your heart, got lost in the game Oh baby, baby Oops, you think I'm in love That I'm sent from above I'm not that innocent"
Ностальгія під Брітні, теплі струмені волоси і починається п'ятнична СПА рутина. Всі ми звикли для скрабів, але в наш догляд, скраби для голови або вірвалися не давно, або ще не встигли підкорити нас своїми обіцянками. Особисто я, користуюсь скрабами, але не на постійній основі. Для мене це - паличка виручалочка при певних обставинах.
Щож, хочу поділитися з вами враженням від продукту, який зі мною вже більше а ніж пів року. Біла туба, зі звичним для бренду дизайном і назвою, натякаючою на музикальні вподобання маркетологів, стала гарним жителем моєї полички. Цей скраб спрямований на те, що б прибрати залишок себуму і більш ретельно очищає шкіру від всіляких забруднень, в тому числі і всіляких пінок, вісків і тому подібних продуктів.
Скраб має білий колір, кремоподібну консинстенцію, яка спочатку здається зовсім без абразиву. Він тут є, але дуже дуже делікатний, щось схоже на соду. Бачити відсутності "камінюк" - було неймовірно приємно. Подібна текстура зустрічається в пілінгах для обличчях, вона ніжна, густа і дуже м'яка. В засобах для волосся я бачу таке вперше і як на мене це неймовірно круто.
Аромат цього диво засобу, аналогічний з іншими засобами з доглядової лінійки для волосся. Трошки солодкуватий, трошки лікарняний і трошки йогуртовий)
Легка, кремова текстура, навіть в руках наче тане, залишаючи після себе гладеньку і ніжну шкіру. Не дивлячись на таку піддатливу текстуру, особисто мені , без практики - було доволі складно переносити продукт на шкіру голови. Можливо більш тоненький носик допоміг би краще це зробити.
Після розподілу продукту по шкірі голови, я залишаю його хвилин на 5, а лише після цього, акуратно починаю терти, без інтузіазму.
Найскладніше в ньому - вимити його з волосся. Мабуть головна причина, чому я так рідко використовую скраби.
Результат цього продукту, виправдовує танці з бубнем.
По-перше, трошечки більше став прикорневий об'єм, навіть з використанням масок, спреїв, які як правило обтяжували моє волосся і на наступний день воно виглядало менш гарно.
По-друге , відчуття наче шкіра дихає присутня в цьому продукті.
По-третє , цей пілінг не тільки очищує, а умудрився і зволожити мою шкіру. Він не просто прибрав лупу викликану керастазом, а ще й заспокоїів шкіру голови і подарував їй бажаний комфорт.
Коментарі (0)