Alina_Demchenko

Ретельне очищення шкіри голови : Mermade Oops... I Scrub It Again Exfoliating & Purifying

Ретельне очищення шкіри голови : Mermade Oops... I Scrub It Again Exfoliating & Purifying

Ностальгія під Брітні, теплі струмені волоси і починається п'ятнична СПА рутина. Всі ми звикли для скрабів, але в наш догляд, скраби для голови або вірвалися не давно, або ще не встигли підкорити нас своїми обіцянками. Особисто я, користуюсь скрабами, але не на постійній основі. Для мене це - паличка виручалочка при певних обставинах.

Щож, хочу поділитися з вами враженням від продукту, який зі мною вже більше а ніж пів року. Біла туба, зі звичним для бренду дизайном і назвою, натякаючою на музикальні вподобання маркетологів, стала гарним жителем моєї полички. Цей скраб спрямований на те, що б прибрати залишок себуму і більш ретельно очищає шкіру від всіляких забруднень, в тому числі і всіляких пінок, вісків і тому подібних продуктів.

Скраб має білий колір, кремоподібну консинстенцію, яка спочатку здається зовсім без абразиву. Він тут є, але дуже дуже делікатний, щось схоже на соду. Бачити відсутності "камінюк" - було неймовірно приємно. Подібна текстура зустрічається в пілінгах для обличчях, вона ніжна, густа і дуже м'яка. В засобах для волосся я бачу таке вперше і як на мене це неймовірно круто.

Аромат цього диво засобу, аналогічний з іншими засобами з доглядової лінійки для волосся. Трошки солодкуватий, трошки лікарняний і трошки йогуртовий)

Легка, кремова текстура, навіть в руках наче тане, залишаючи після себе гладеньку і ніжну шкіру. Не дивлячись на таку піддатливу текстуру, особисто мені , без практики - було доволі складно переносити продукт на шкіру голови. Можливо більш тоненький носик допоміг би краще це зробити.

Після розподілу продукту по шкірі голови, я залишаю його хвилин на 5, а лише після цього, акуратно починаю терти, без інтузіазму.

Найскладніше в ньому - вимити його з волосся. Мабуть головна причина, чому я так рідко використовую скраби.

Результат цього продукту, виправдовує танці з бубнем.

По-перше, трошечки більше став прикорневий об'єм, навіть з використанням масок, спреїв, які як правило обтяжували моє волосся і на наступний день воно виглядало менш гарно.

По-друге , відчуття наче шкіра дихає присутня в цьому продукті.

По-третє , цей пілінг не тільки очищує, а умудрився і зволожити мою шкіру. Він не просто прибрав лупу викликану керастазом, а ще й заспокоїів шкіру голови і подарував їй бажаний комфорт.