Pilirina 💛💙

Косметолог рекомендує Demoskin ☝️ Бюджетні помічники у війні з акне 💣

Косметолог рекомендує Demoskin ☝️ Бюджетні помічники у війні з акне 💣

У перехідному віці син зіштовхнувся з цією страшенною для підлітка проблемою - акне. Що ми тільки не купували в аптеках, щоб зупинити цей процес. Нічого не допомагало, починаючи від копійчаних, народних засобів, закінчуючи професійною, ізраїльською лінією.

Про дермакосметику вже мовчу - перепробувала абсолютно всі аптечні лінії. Крім однієї, про яку, як виявляється, я ніколи не знала до моменту, коли син пішов на прийом до класного косметолога-дерматолога.

Знайомтеся! Бюджетна, українська, працююча косметична лінія для боротьби з акне - Демоскін!

Ніколи б не подумала, що вона виявиться настільки крутою!

Скажу одразу, до цієї лінії лікар виписала спеціальні антибіотики, які потрібно вживати раз у півроку та син трохи обмежив себе у солодкому.

Але Демоскін став моїм відкриттям!

Почнемо з моєї маленької любові - мила для обличчя і тіла , простіше говорячи - умивалки, яку я періодично «підтирюю» у сина у свої 38. Не знаю навіщо, це просто крутезна умивалка. Так, підсушує трохи мою нормальну шкіру, але неї таке відчуття чистоти. Корейці відпочивають. Оце я називаю «до скрипу».🤷‍♀️ Аромат чистоти.

Це мило можна використовувати як для вмивання, так і для прийняття душу або навіть миття голови. Скажу чесно, ніхто з нас не пробував.

У складі є парабени. Але, загалом, склад дуже достойний. А ціна солодка для мега об’єму.

Купую одразу з запасом.

Лосьйон перешкоджає розвитку наявних запальних процесів і блокує формування нових вогнищ. Це факт. Звільняє пори шкірного покриву від зайвої кількості себуму і має очищувальну дію.

Лосьйон дійсно бореться з подразненнями і перешкоджає закупорюванню пор у сина. Перевірено на синові.

🫣Також купую по дві одиниці одразу, бо є побоювання, що косметика зникне з нашого ринку.

👉До речі, тонік з часом темніє і на дні пластикової бутилочки з’являється осад, але це не страшно.

Купували самостійно. Косметолог нам порадила іншу, спеціальну мазь для локальної боротьби з акне. Але ми взяли цей гель на всяк випадок. Користувалися рідко, тому особливо рекомендувати не можемо. Син не захотів користуватися з-за липкості гелю. Він, за його словами, настільки довго вбирався у шкіру, що залишав сліди навіть на подушці, коли його використовував на ніч. Про ефект нічого не можу сказати. Думаю, він теж ефективний, як і вся інша продукція.

Загалом, косметика бюджетна, але виявилася дієвішою за професійну серію. ☝️

Щиро рекомендую спробувати всю серію за такі смішні гроші! Воно того варте! 👍