Blondie_rs

Skin1004: мої перші пади для обличчя

Skin1004: мої перші пади для обличчя

Всім привіт! Сьогодні дуже хочу поділитись із вами такою цікавою знахідкою. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис. Я взагалі не фанат падів та тканинних масок, а патчі під очі я взагалі використовувала тоді, коли була оця страшенна спека. Та сьогодні мова піде про заспокійливі пади для обличчя з пантенолом та екстрактом центелли від Skin1004. Що ж цікавого на цей раз підготував нам бренд? Чи вартують вони уваги?

Ох, ця величезна баночка! В ній потім можна буде ще щось зберігати 😅 Вона приблизно вдвічі більша за пакування звичайного крему та прирівнюється до банки з кремом чи скрабом для тіла. Вміщається там 70 падів [бавовняні, із невеликим % якоїсь синтетики], просочених рідиною, яка буде заспокоювати та тонізувати шкіру.

Комплектація: оскільки баночка герметично запакована, окремо до неї йде кришечка, щоб запобігати виливанню рідини після відкривання; та щипчики, якими можна зручно діставати пади.

Тканина дуже приємна до шкіри, нікуди не сповзає. Рідини багато, але з падів не тече. Форма схожа на півмісяць (має невеличку виємку), що робить їх зручними у використанні. Вони досить великі, можна повністю закрити всю щоку. Склад дуже лаконічний; за інформацією виробника 49% складає екстракт центелли, а про пантенол інформації не знайшла щодо концентрації.

Я наношу на потрібну ділянку обличчя, яку слід "освіжити" чи заспокоїти (але друге не про мою шкіру, вона в мене не реактивна), тримаю 3-5 хвилин, протираю залишком рідини обличчя та легкими втоптуючими рухами даю їй поглинутись в шкіру. Липкості нема; відчувається легкий холод та зволоження, а тон обличчя візуально вирівнюється (легко прибирає почервонівші щоки). Таким способом можна використовувати їх замість тоніка/тонера; а залишивши бодай на хвилину - ви отримуєте ще й охолоджуючо-заспокійливий ефект.

Не думала, що я це скажу, але мені ця забавка сподобалась! Вони дуже приємні та результат видно одразу. На днях на зоні декольте я розчухала прищики і виникло багато почервонінь. За 5 хвилин пад заспокоїв шкіру та зняв подразнення. Я була в захваті!

Мені, як не фанату тканинних масок і все, що потрібно залишати на обличчі (окрім звичайних кремових чи глиняних масок) - цей продукт дуже сподобався! Легкі у застосуванні (комплектуються щипчиком), дуже приємні на дотик та до шкіри обличчя. Дієві! Рідина не залишає липкості, гарно впитується в шкіру, вирівнюючи тон та прибираючи почервоніння. Чесно, я залюбки користуюсь падами щодня!

Бажаю всім спокійного обличчя [і не тільки] та гарних вихідних😘