Skin1004: мої перші пади для обличчя
Заспокійливі пади з пантенолом для заспокоєння подразненої шкіри, зняття почервоніння та тонізації. Мій досвід використання, результат та враження
Всім привіт! Сьогодні дуже хочу поділитись із вами такою цікавою знахідкою. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис. Я взагалі не фанат падів та тканинних масок, а патчі під очі я взагалі використовувала тоді, коли була оця страшенна спека. Та сьогодні мова піде про заспокійливі пади для обличчя з пантенолом та екстрактом центелли від Skin1004. Що ж цікавого на цей раз підготував нам бренд? Чи вартують вони уваги?
Пакування, комплектація
Ох, ця величезна баночка! В ній потім можна буде ще щось зберігати 😅 Вона приблизно вдвічі більша за пакування звичайного крему та прирівнюється до банки з кремом чи скрабом для тіла. Вміщається там 70 падів [бавовняні, із невеликим % якоїсь синтетики], просочених рідиною, яка буде заспокоювати та тонізувати шкіру.
Комплектація: оскільки баночка герметично запакована, окремо до неї йде кришечка, щоб запобігати виливанню рідини після відкривання; та щипчики, якими можна зручно діставати пади.
Властивості
Тканина дуже приємна до шкіри, нікуди не сповзає. Рідини багато, але з падів не тече. Форма схожа на півмісяць (має невеличку виємку), що робить їх зручними у використанні. Вони досить великі, можна повністю закрити всю щоку. Склад дуже лаконічний; за інформацією виробника 49% складає екстракт центелли, а про пантенол інформації не знайшла щодо концентрації.
Спосіб застосування та результат
Я наношу на потрібну ділянку обличчя, яку слід "освіжити" чи заспокоїти (але друге не про мою шкіру, вона в мене не реактивна), тримаю 3-5 хвилин, протираю залишком рідини обличчя та легкими втоптуючими рухами даю їй поглинутись в шкіру. Липкості нема; відчувається легкий холод та зволоження, а тон обличчя візуально вирівнюється (легко прибирає почервонівші щоки). Таким способом можна використовувати їх замість тоніка/тонера; а залишивши бодай на хвилину - ви отримуєте ще й охолоджуючо-заспокійливий ефект.
Не думала, що я це скажу, але мені ця забавка сподобалась! Вони дуже приємні та результат видно одразу. На днях на зоні декольте я розчухала прищики і виникло багато почервонінь. За 5 хвилин пад заспокоїв шкіру та зняв подразнення. Я була в захваті!
Висновок
Мені, як не фанату тканинних масок і все, що потрібно залишати на обличчі (окрім звичайних кремових чи глиняних масок) - цей продукт дуже сподобався! Легкі у застосуванні (комплектуються щипчиком), дуже приємні на дотик та до шкіри обличчя. Дієві! Рідина не залишає липкості, гарно впитується в шкіру, вирівнюючи тон та прибираючи почервоніння. Чесно, я залюбки користуюсь падами щодня!
Бажаю всім спокійного обличчя [і не тільки] та гарних вихідних😘
Коментарі (0)