Zhukovka

Ви просили-я зробила ! Показую результат після 2х застосувань.

Коли я вперше побачила стильну чорно-білу баночку кондиціонеру Davines Oi, я одразу зрозуміла, що це буде любов з першого використання! Так і сталося🤍

Об'єм моєї баночки 250 мл ( є ще пробник 10мл , travel size 70мл та салонний варіант 1л) ,

Консистенція — однорідна та кремова, густа ,білого кольору — вже з самого початку говорить його якість.

Але найголовніше — це аромат. Неймовірне поєднання косметичних та трав'яних ноток створює атмосферу професійного салону не виходячи з дому!

Тримається на волоссі протягом цілого дня і збирає компліменти 😌

Що стосується витрат, то я була вражена економічністю цього продукту. Для волосся довжиною 70 см мені достатньо всього лише чайної ложки кондиціонера, а одного флакону 250 мл вистачає мені мінімум на 6 місяців.

Погляньте на фото, так волосся виглядає одразу після нанесення ! Воно супер миттєво супер розгладжене✨

За останні 5 років я спробувала безліч кондиціонерів, але жоден з них не зрівняється з Davines Oi. Після використання волосся неймовірно сяюче, м'яке і зволожене. Це справжнє перетворення! Важливим бонусом є захист волосся від ультрафіолету та високих температур, а також накопичувальний ефект, який робить своє діло ще краще з кожним використанням✨ Для мене цей кондиціонер — номер 1! Я в захваті від результату. Якщо ви шукаєте продукцію, яка дійсно справляється зі своїми обіцянками - спробуйте Davines ! Нижче показую все детально ☺️

До та Після фото 📸

До та Після відео 🎥

Відео під час сушки феном . Навіть мокре волосся не слупується , в лишається розсипчастим ! 🎥

На останок скажу , що кондиціонер - обов'язковий етап у догляді за волоссям. Я бачу , як стан волосся з бюджетним кондиціонером псується . Так , його легко прочесати одразу, але на наступний день воно стає тьмяне і взагалі , наче солома , сухе , починає плутатися !

З Davines волосся живе і через 2 дні після миття 🤍 Тому , увесь час експериментуючи , я завжди повертаюсь до нього ! Це справжній рятівник для моєї довжини . ( НЕ РЕКЛАМА 😂)