Олена В

Нічні натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом Feel Fine

Не дуже приємно писати негативні вігуки, якщо чесно. Але, але...

Дуже багато дівчат хвалять прокладки Feel Fine. По-перше за їхню екологічність. По-друге за те, що дуже приємні до тіла. Ще із аніоновим чіпом всередині. По-третє: українські. Ну як не підтримати українського виробника?) Стильне пакування також приваблює.

Тому я їх все ж купила. Тим паче тема екологічності ну прям дуже мене турбує.

На жаль, я не можу користуватись чашами із-за анатомічних властивостей, тому давно подумувала про пошук більш екологічних прокладок, ніж ті мас маркетовські які я вічність купую. Особливо я про це думаю в період КД (коли стільки прокладок скидається у смітник).

Тому ці мене дуже заінтригували.

Добре що купила лише 1 пачку для проби. В упаковці 8 штук.

Отже, що мене розчарувало?

1. Форма. Це суб'єктивний мінус. Я просто даремно купила нічні. Для мене вони надто великі, у них незручна незрозуміла форма і вони у мене шуршать(!!!). І за розміром для мене вони надто великі. Я зазвичай користуюсь Супер чи Нормал (інших брендів), тому нічні -це точно я не подумала і погарячкувала.

Я б спробувала звичайно менші за розміром, якби ще не більш вагомі мінуси.

2. Матеріал прокладки звичайно приємний до тіла, але аніоновий чіп викликав у мене подразнення і алергію. Ось так. І таке буває. З першого дня користування я відчула неприємні відчуття: сухість, дискомфорт, навіть легкий зуд. Змінивши на свої звичні- зуд і сухість пішли. Це, звичайно, просто індивідуальна непереносимість і ніхто від цього не застрахован. Хоча треба віддати належне, неприємний запах гарно блокують.

3. Найбільший недолік, із-за якого я не буду рекомендувати їх: із 10 штук в упаковці 2 прокладки були взагалі без липкого шару(!!!) на крильцях і лише частково клеїлись загальною частиною. Отже, дві прокладки просто нормально не фіксувались на білизні(((. В прямому сенсі "ковзали". Повне розчарування.

До речі, в відгуках під товаром я бачила подібні зауваження, що прокладки погано клеяться. Отже, і мені теж не повезло((.

Для такої ціни на прокладки ( зараз за 8 шт 88 грн по знижці- а я купувала дорожче, за 100 десь гривень)- це вже надто. Як рулетка: здогадайся-буде липкий шар чи ні((.

До речі, ніколи з всім відомими мас маркетовськими прокладками такого казусу (з відсутністю липкого шару) у мене не було. А користуюсь (на хвилиночку) майже 30 років.

Отже, із-за всіх цих недоліків ( і зіпсованого настрою) я рекомендувати їх точно не можу. Хоча шкода, що вони мене не вдовольнили. Буду далі шукати екологічні прокладки)).

Але тішусь, що дівчатам повезло більше і багатьом вони дійсно підійшли!

Дякую за увагу!