Yuriivna

Теплий,кедровий та різкий|Чоловічий парфум BOSS Bottled Elixir

У цього бренду можна знайти як чоловічі парфуми,так і жіночі.Як жіночі,так і чоловічі аромати-розкішні та дорогі.Проте сьогодні поговоримо про східний та кедровий еліксир.

Початкова нота:пахощі, кардамон
Нота серця:ветивер, пачулі
Кінцева нота:кедр, лабданум
Тип аромату:деревинні,амброві

Носила цей парфум я довго,адже мала протестувати його,аромат кожного разу розкривався все з нового боку,він то закохував своєю пряністю та теплотою,то відштовхував на далеку відстань своєю різкістю та концентрованістю.Перше знайомство з цим ароматом проходило доволі напружено,бо парфум одразу б'є різкими нотками,потрібен час,поки аромат "осяде на шкірі".

Спочатку впевнено відчуваються ноти ладану та смолистості,відчувається аромат важким та тягучим,потім розкривається ще гучніше та різнопланово,відчувається деяка солодкість,проте тут її зовсім небагато.В цьому ароматі однозначно є прянощі,сухі та перетерті,відчуваю тут димчатість, кардамон та є дрібка гіркоти.

Аромат є теплим,дуже гучним у звучанні,інтенсивним та пряним,з часом надмірна концетрованість дуже повільно стихає,але стійкість у цього парфума на висоті,я насправді приємно вражена.

Можу назвати його незвичайним та особливим,він може сподобатися не всім.В цьому ароматі я не відчуваю свіжості та легкості.Загалом,рекомендую все ж таки послухати його оффлайн,або придбати пробник,щоб переконатися,що це саме те,що потрібно,особливо якщо розглядаєте цей аромат,як подарунок.