ksnklb

Будуть локони чи ні)

Будуть локони чи ні)

Не встигли Hydrasence презентувати свої перші продукти, як я вже знайшла та придбала те, що мене найбільше цікавило. Чому мені потрібен сольовий спрей? Має волосся важко піддається вкладанню, воно від природи рівне, важке та гладке. Так, повноцінний відгук можна очікувати від людини з волоссям, яке схильне до кучерів. Та я вже тут зі своїм спреєм😉.
Пляжних лаконів я не очікую, тому крутила волосся на м'який бігудь від Krasavka, попередньо нанісши цей спрей на волосся.
Одразу мені дуже сподобався аромат, він солодкий, нагадує дитячу косметику у хорошому сенсі, чути ноти манго та полуниці. На волоссі залишається легкою віддушкою.
Одразу я помітила, що волосся стало більше еластичним, завдяки чому було легше відділити окремі пасма.
Результат після ви можете побачити на фото: завиток мені подобається, він об'ємний, відчувається що спрей надав волоссю текстуру, воно стало ледь-ледь жорсткішим. На довготривалість укладки спрей не особливо вплинув, додав її існуванню пів години, тому мені всерівно потрібно лакувати волосся зверху 🤷🏻‍♀️. Знаю, що сольові спреї можуть пересушувати волосся, тут такого не сталось взагалі, волосся легко розчісувалось, наче на нього нанесли кондиціонер.
Чомусь цей спрей мені більше асоціюється з кондиціонерами, ніж засобами для вкладання. Це не дивно, адже виробник обіцяє нам доглядові властивості.
З приємних моментів: блиск залишився, волосся не склеяне та не липке.
У складі є власне сіль, PVP (для вкладання волосся), гліцерин, сечовина, фруктоза, цукроза, глюкоза.
Баночка 150ml, у стриманому дизайні. Має пульверизатор, він досить великий насправді і хотілось би, щоб розпилювач був акуратнішим та міцнішим, розпилює нормально, не плюється, є стопер.

Будуть локони чи ні)
Будуть локони чи ні)
Будуть локони чи ні)
Будуть локони чи ні)