Маска для обличчя з матчею та спіруліною Vesna
Релакс вдома
Бренд з Бучі затягує мене в свої тенета.
Відчула релакс після цієї маски, подбала про шкіру після величезного висипу (хто його зна від чого).
Це було наче прохолода, але не така пекуча як ментол.
Структура ніжна, але не розтікається. Тримати до 15 хв, якщо викликає дискомфорт - можна менше.
В мене дискомфорту не було, а тільки свіжість та пом'якшення.
Призначення: антибактеріальне, відновлення, детокс, очищення
Класифікація: натуральна
СКЛАД:Aqua (Water), Ribes Nigrum (Black Currant) Water, Kaolin, Caprylic /Capric Triglycerides, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate And Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate (And) Peg-100 Stearate, Beeswax (Cera Alba), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Decyl Glucoside, Titanium Dioxide Powder, Propanediol, Sorbitan Caprylate, Benzoic Acid, Сamellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Spirulina Maxima Powder, Panthenol, Magnesium Stearate, Nigella Sativa Seed Oil, Amaranthus Caudatus Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Citrus Limon (Lemon) Essential Oil, Sodium Phytate, Allantoin.
Перевіривши склад - 6 ть зволожувачів, абсорбент, пар/очищення. По складу наче питань нема, реакції шкіри не було. Коли я даю своїй киці щось понюхати буває різна реакція. Вона може облизкуватись на шось, довго зацікавлено нюхати, трохи понюхати і піти та побігти одразу (як від лимону). Звичайно це такий жартівливий тест, але ця маска їй трохи сподобалась, як на мене.
Думаю вона допомогла додатково заспокоїти запальну шкіру. Зволожила та дала їй відпочити. Те що треба, справжній детокс!
Коментарі (0)