Шампунь Lunnitsa Lavender Shampoo
Ідеальний баланс очищення та догляду ⚖️
Всім привіт! Бренд Lunnitsa має чудову лінійку догляду за волоссям, і мені була дана можливість спробувати шампунь, кондиціонер та маску. При більш тривалому користуванні, я готова зробити підсумки та враження, і вони тільки позитивні.
Мені допомогли підібрати продукти відповідно до шкіри голови та волосся, тому обрали шампунь для нормального та чутливого типу, лавандовий із кератином та провітаміном В5.
Шкіра голови у мене нормальна, влітку схильна до жирності. Але так як я мию голову 1 раз на два дні, то конкретно цей шампунь підходить більше. І через це я була вражена, бо як виявилось я занадто пересушувала шкіру голови, бо після цього волосся було чисте, і головне гладеньке і м'яке, без стирчащих волосків із пробору.
Враження
Баночка має милий та ніжний білосніжний дизайн з кришечкою, зробленою під дерево, з лого бренду та всією вказаною інформацією про засіб. Ще мене здивував настільки детальний спосіб застосування, що потрібно гель вспінити в руках та змивати при температурі 40-50 градусів.
Гель має середньої густоти прозору текстуру, вспінюється в дуже ніжну піну, на волоссі піни стає в два рази більше. Аромат свіжий та мильний, з нотами засушеної лаванди.
Після змиття, відчуття як після кондиціонеру, волосся дуже гладеньке, м'яке на дотик. Шкіра голови делікатно очищена, і після сушки замітно, як волосся біля коренів виблискує, а дрібні молоді волоски пригладжені. І це без обтяження!
Що по складу?
AQUA, LAURYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, AMODIMETHICONE, SODIUM BENZOATE, LEVULINIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PANTHENOL, JASMINUM OFFICINALE FLOWER EXTRACT, IRIS PALLIDA ROOT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, GLYCERIN, SODIUM PHYTATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRIC ACID.
Склад тут надзвичайно делікатний та збалансований, він на основі м'яких ПАР, який крім очищувального, мають і кондиціонуючий ефект. Силікон амодиметикон забезпечує глибоке кондиціювання і наповнює пошкоджені ділянки, допомагає розгладжувати. Гідролізований кератин зміцнює волосся і зменшує його ламкість. Лавандова олія надає антисептичну дію, тим самим зменшує запалення, усуває почервоніння та подразнення. Натуральні екстракти, такі як екстракт жасмину, ірису, зеленого чаю, шавлії та алтеї, забезпечують антиоксидантний захист, заспокійливий ефект, зволоження та живлення, підтримуючи здоровий стан шкіри голови.
Компоненти спрямовані не тільки очищати шкіру голови, а підтримувати її в хорошому стані через велику кількість екстрактів рослинного походження, які будуть доглядати та забезпечувати зволоження та зміцнення волосся.
Висновки
Лавандовий шампунь Lunnitsa - це знахідка з ідеальною комбінацією очищення шкіри голови та догляду за нею завдяки розкішному складу, а саме великою кількістю екстрактів натурального походження. При тривалому користуванні волосся набуває здорового та зволоженого вигляду, зміцнює фолікули та прискорює їх ріст.
Коментарі (0)