LESS SHADOWS від Mr. Scrubber
Крем для висвітлення шкіри навколо очей від темних кіл та зморшок
Крем викликав чимало суперечностей. Я давала йому кілька шансів, і ось що вийшло. Натискай «Дізнатися більше» 😉
Дизайн та пакування: Стильна матова чорна туба зі світлими написами та гвинтовою кришечкою. Зручний подовгастий носик з невеликим отвором дозволяє легко контролювати кількість крему. Об'єм - 15 мл.
Як використовувати: нанести на попередньо очищену шкiру навколо очей невелику кiлькiсть крему i легкими постукуючими рухами кiнчикiв пальцiв розподiлити його по шкiрi. Використовувати вранці і/або ввечері.
При нанесенні керуватися правилом: чим менше, тим краще. Через надмірну кількість нанесеного крему можливі почервоніння.
Склад: 97% інгредієнтів натурального походження. Головна зірка - інноваційний комплекс Shadownyl (P.S. Про даний комплекс переглядала дослідження з фоторезультатами фокусної групи, там усе 👌🏻)
Детальний розбір складу 👇🏻
Aqua (вода) - розчинник
Squalane (сквален) – емолент, зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт
C13-15 Alkane (гемісквалан) – емолент, розчинник
Polyglyceryl-6 Oleate - емульгатор
Polyacrylate-13 + Polyisobutene + Polysorbate 20 - загусник-емульгатор схожий за текстурою на силікон, але без використання силікону у складі
Algae Extract + Hexylene Glycol + Caprylyl Glycol + Xanthan Gum = комплекс Shadownyl (з водоростей) - зменшує запалення, яке може провокувати крихкість судин, і підвищує здатність шкіри усувати гем, присутній в гемоглобіні червоний пігмент, що суттєво зменшує видимість темних кіл. Стимулює синтез колагенових волокон, зменшує кількість зморщок, має помітний ліфтинг ефект
Sucrose Stearate (Стеарат сахарози) - емолент
Tocopheryl Acetate - антиоксидант
Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer – регулятор в’язкості
Ethylhexylglycerin - консервант
Phenoxyethanol - консервант
Консистенція та аромат. Крем має легку консистенцію, білого кольору, завдяки чому поглинається шкірою швидко. Без запаху.
Враження від використання. Зазначу свої особливості: шкіра навколо очей потребує якісного зволоження та живлення. Зʼявляються перші дрібні зморшки (не критично, бо вік давно за 25, але процес хотілось би відтягнути). Близько розміщені вени до поверхні шкіри, тому без консилера ніяк не обійтись (але можна вивчати судинну систему людини, а це можна розглядати як перевагу 🤣). Синці під очима через затяжний стрес. До набряків зараз не схильна.
🔸 Експеримент 1. Використовувала трішки крему зранку та ввечері. Через три дні помітила, що не вистачає зволоження(. Для мене це геть не ок.
🔸 Експеримент 2. Збільшила кількість крему з надією, що тоді зона буде краще зволоженою. Так не робіть! Виникло легке печіння, але почервоніння не було. До виробника жодних претензій, на упаковці попереджали: «чим менше, тим краще»
🔸 Експеримент 3. Використовувала зранку крем LESS SHADOWS, а ввечері поживний крем для цієї зони. Декілька днів протрималась (до речі, крем з консилером не конфліктує), але дійшла до висновку, що в ранковій рутині для мене важливіше зволоження, ніж боротьба з синцями. Без замасковування не обійтись, бо від вен жоден крем не допоможе.
🔸 Експеримент 4. Зранку зволожуючі патчі + крем LESS SHADOWS, ввечері поживний крем. Така комбінація ок і синці світлішають 👁️. Але, на жаль, з впевненістю не можу стверджувати, що це заслуга лише даного крему у такій комбінації.
Які висновки? Ймовірно зволоження від LESS SHADOWS може вистачити для молодої шкіри, але радила б мати в догляді ще якісь засоби для цієї зони. Зі свого досвіду не можу впевнено сказати, що крем недієвий, як і не можу підтвердити протилежне. Для мене зараз основне - якісне зволоження та живлення зони навколо очей, а зі синцями колись розберемось.
Коментарі (0)