MLE креми
Нічна розпаковка
Захотіла спробувати корейський крем на MLE, мультиламелярній емульсії. Спершу замовила відомий Atopalm, а потім знайшла супер-крем Real Barrier: в ньому ніацинамід, пантенол та центела, виробник наголошує, що екстракт добули з сирої, а не сушеної центели, і що від того він більш корисний. Сліпо довіряти виробнику святе діло, от, наприклад, цигарки спочатку вважали корисними.
Купила ще його, двічі заплатила за доставку, а що робити? Я саме такий і хотіла, ламелярний крем з центелою та ніацинамідом.
Так, це дві посилки. З другою продавець доклав мені пробник есенції Пуріто, щоб я не так засмучувалась, якби знала, попросила б пробник Lagom, теж ламелярного крему для шкіри з акне.
Побачимо, що краще, Atopalm з амінокислотами чи Real Barrier? Ці два бренди від одного концерну. Atopalm 8 мл, і як бачите, він весь у кришці, Real Barrier 10 мл, був запаяний фольгою, що завжди радує.
Потім ще знайшла міні-пінку Real Barrier, але видихнула і посилок всього дві, тим паче, що чудова пінка в мене вже є.
Коментарі (0)