Sofiia_Ts

Біла глиняна маска для обличчя Joko Blend White Clay Mask

Біла глиняна маска для обличчя Joko Blend White Clay Mask

Всім привіт! Цю маску я тримала на самий кінець, бо чесно я її боялась 😄

Глиняні маски це для мене була колишня біль та розчарування. Бо 10 років назад, коли на ринку не було достойних масок з глиною, я брала в аптеці 100% білу чи чорну глину, мішала з водою і тримала цю маску до повного засихання 🫣 Так, моя шкіра пройшла ще ті страждання, це були сильне подразнення та сухість.

Тому я мала певний стереотип на рахунок цих масок, і завжди боялась брати їх вдруге. Але начитавшись багато оглядів, я зрозуміла свої помилки, тому дала другий шанс.

Нарешті я знайшла глиняну маску, яка дала мені ефект очищення та чистих пор без подразнення та почервонінь!

Повторюсь, що масочка упакована в пакетик, в якому є поділка, за допомогою якої її можна відкрити швидко та акуратно. Також в наборі з 5 масок, є пластикова мисочка і ложечка, в якій дуже зручно замішувати і лопаткою наносити на обличчя.

Такий пакетик розрахований на 2 використання, але чесно мені б вистачила на 4 рази, бо я замішала 10 грам, і в мене лишилось ще 2/3, жаль не було з ким її розділити, хіба з кішкою 😄

Маска 1:1 мішається з теплою водою, і утворюється однорідна пастоподібна емульсія, її дуже легко та зручно наносити лопаткою з набору. Аромат пудровий та солодкий, трошки як цукрова пудра.

Тримала десь 10 хвилин, не даючи їй застигнути, змочувала пульверизатором шкіру.

Після змиття, шкіра матова та надзвичайно висвітлена, усі запалення заспокоєні, лишній себум поглинувся маскою. Для жирної шкіри це знахідка!

Kaolin, Corn Starch, Pearl Powder, Sodium Hyaluronate, Vanila Planifolia Essential Oil, Parfum.

Маска на основі білої китайської глини, яка натуральним абсорбентом та надає ефект освітлення та матовості. Для цього ефекту також додатково додано кукурудзяний крохмаль. Перлинний порошок сприяє швидшій регенерації тканини, та надає заспокоєння запаленням. Для зволоження додана гіалуронова кислота.

Ця маска зараз дуже доречна влітку, коли відчувається тяжкість та жирність на обличчі. Вона чудово абсорбує лишній себум та освіжить обличчя ✨