Yuriivna

Сонцезахисний крем з центелою|Purito Daily Go-To 50+

Сонцезахисний крем є важливою базою у догляді,але обрати саме той,який би підійшов саме Вашій шкірі,ще той цікавий квест.Вирішила придбати мініатюру саме від Purito,на той момент зловила цей крем по знижці.

У складі крему є сучасні змішані фільтри широкого спектру,які будуть захищати шкіру від впливу UVA-/UVB-променів.Крем має доволі високий ступінь захисту,а саме 50+/PA++++

Азіатська кислота-її перевагою є те,що вона заспокоює роздратовану шкіру,має загоювальну та протизапальну властивість.
Центелла азіатська: живить і заспокоює шкіру,запобігає подразненню шкіри.
Tinosorb S: широкосмуговий фільтр, який добре переноситься.
DHHB: приємний для шкіри UVA-фільтр,який забезпечує захист.
Сонцезахисний крем не містить ефірних олій та ароматизаторів.

Зручна пластикова туба,в якій міститься крем-15 мл,мені його вистачило більше,аніж я думала.Туба має кришку,яка не знімається,а саме відкручується,туба має зручний дозатор-носик.Крем має картону коробку,сам вигляд пакування мініатюри не відрізняється від повнорозмірного засобу.

Крем добре видавлюється з туби,має світлий колір.
Текстура однорідна,кремова.Крем не скочується при контакті з CC-кремом від Lumene.Аромату крем немає,парфумерної віддушки немає.

Моя шкіра світла,схильна до жирності,дещо проблемна,тому шукала крем,який би захищав та не провокував ще більших проблем зі шкірою,а саме нових висипів.Сонцезахисний крем після нанесення не залишає білих плям,швидко поглинається шкірою,після себе залишає сяючий фініш на шкірі,проте це не жирний блиск.На фото шкіра одразу після нанесення та поглинання крему,на фото немає тонального або інших тонуючих засобів.Раніше,доречі я би сумнівно до цього ставилася би,але зараз мені подобається такий глянець,схоже на природне сяйво,наче шкіра добре зволоженна та підсвічена.З цим кремом я впевнена,що моя світла шкіра має якісний захист,навіть при високих температурах та у шалену спеку.