Spodobaieva Maryna

Що сьогодні до кави?

Що сьогодні до кави?
Що сьогодні до кави?

Напевно перше, що хочеться відмітити і дуже приваблює, це назва. Дуже крута і символічна задумка для кожного. Всі інші на фоні, вже здавалися не такими цікавими. Тож коли я побачила на 1 квітня допис про бальзам «Борщ», трішки засмутилася, що це був жарт. Бо задумка дуже крута.

Пакування, як завжди яскраве зі всією потрібною інформацією на звороті.

Об'єм: 10ml., що досить щедро.

Сам бальзам в прозорому пакуванні, особисто не вистачає термінів придатності зверху. Бо картоне пакування зазвичай летить в смітник, не завжди встигаю зробити помітку.

Що сьогодні до кави?
Що сьогодні до кави?
Що сьогодні до кави?
Що сьогодні до кави?

Особливості бальзаму для губ Mermade Kyivsky Tort з опису:

- натуральна формула для м'якості й ніжності шкіри губ;
- масла ши й кокоса, олія персикових кісточок насичують шкіру, роблять її м'якою та пружною;
- бджолиний білий віск залишає губки гладенькими, а також надає бактерицидну та загоювальну дії;
- містить глітерні частинки для неймовірного ефекту сяйва;
- має смачний аромат тортика.

Склад: Mineral Oil, Beeswax white, Shea (Butyrospermum parkii) Butter, Petrolatum, Сocosnucifera (coconut)oil, Peach Kernel (Persica vulgaris) oil, Flavor, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Saccharin, Сolorant, Glitter.

Формула натуральними оліями, які інтенсивно живлять шкіру губ, роблять її гладенькою, м'якою й ніжною. В складі дійсно є все, що зазначено на пакування. Також в складі є мінеральна олія (яку я не сильно люблю) та вазелін.

З приводу текстури, то тут вона мені схожа не на бальзам для губ, а на олійку. Було би зручніше користуватися, якщо би пакування було з аплікатором, якщо надавити сильніше, бальзам просто потече по пакуванні.

Гліттер в цілому не відчувається, якщо наносити тонким шаром. На губах виглядає дуже ніжно, гліттер майже не помітний. В мене особисто він дуже швидко з’їдається, але великий об’єм, дозволяє поновлювати хоч кожен час.

Тепер головне аромат, який він смачний. Аромат заварного крему для торта, дуже солодкий, та водночас ніжний. Просто суцільне задоволення для носа.

Хоч я знову в останній вагон, але хочеться приєднатися до класної задумки красуні alena.rosee ♥️ Для мене це асоціація з картинками з Pinterest, де під аромат чи бальзам для губ можна скласти цілий образ, ну куди ж звісно без «Київського торта».