Аромат гелю вас здивує, а батер зможе відновити навіть дуже суху та подразнену шкіру
Гель для душу та батер для тіла від українського бренду Lunnitsa
Хто за мною слідкує, той вже знає, як я люблю догляд за тілом 😍 В мене дійсно завжди багато різних гелів для душу та кремчиків для тіла, бо я це люблю і цього багато не буває 😁 Бо для мене це база.
Нещодавно я познайомилася з новим для себе брендом, знову ж таки нашим українським брендом натуральної косметики - Lunnitsa, в їх асортименті багато різних засобів для обличчя, волосся, тіла та різних аксесуарів.
І ось вчора ви бачили розпаковку в якій я показала вам обрані мною засоби від бренду https://club.makeup.com.ua/looks/46690/
І оскільки засоби я отримала тиждень тому, то встигла їх вже протестувати і з відновленням функціоналу сайту я нарешті можу поділитися своїми враженнями про них. А враження, як ви вже зрозуміли за заголовком, в мене склалися ну дуже приємні. Тож вирішила почати саме з доглядових засобів для тіла 🧡
Гель для душу "Cherry Me" 🍒
Обожнюю аромат вишні в доглядових засобах, тому повз цього гелю я пройти не змогла. Хоча у бренда в асортименті є також не менш цікаві аромати гелів: персик, зелене яблучко, полуничка та лаванда. Кожен зможе обрати гель за своїм "смаком" 👌🏻
Гель знаходиться в білій (ближче до напівпрозорої) пляшці (бо є невеличкий просвіт, завдяки якому можна бачити розхід засобу) з неймовірно ніжним дизайном 🍒
На зворотній стороні вказаний склад, призначення та інша інформація про виробника.
Гель містить у складі м'які очищуючи компоненти (переважно на основі кокосової олії): кокамідопропил бетаїн, коко-глюкозид, кокоїл глутамат та гліцерил олеат. Завдяки даним компонентам, гель не буде викликати сухості після прийняття душу.
Кришка формату диск-топ, яка обрамлена якісним деревом і це додає неймовірної естетики пляшці 😍
Дозатор хоч і тоненькою струйкою видає засіб, але видає гель у необхідній вам кількості (тобто за раз не виллється пів банки).
Більше деталей про гель для душу та враження від самого використання ⬇️
Аромат м'яка версія того самого знаменитого аромату "Cheery" від Tom Ford, або більш м'яка версія спрей-місту "Cherry Osaka" Avenue des Parfums з яким я вас нещодавно знайомила.
Аромат для справжніх поціновувачів соковитої вишні/черешні в поєднанні з розкішним мускусом та легкою, але дуже віддаленою ноткою кориці.
*аромат добре відчувається під час прийняття душу, але він такий легкий та свіжий, що чудово підійде на будь-яку пору року. Мене він прям зачарував 🥰
Колір та консистенція:
Гель прозорий, середньої густоти (ближче до рідкої).
Піноутворення тут дуже гарне, пінка швидко утворюється при контакті гелю з водою. Вона пишна, пориста та огортає вас немов хмаринка, даруючи приємні відчуття затишку.
У використанні:
Гель чудово очищує шкіру від пилу, накопиченого на шкірі за день, від бруду та зайвого себуму. Тобто, зі своєю основною функцією він справляється просто прекрасно. І особливо радує те, що завдяки м'яким очищуючими компонентам у складі, гель НЕ пересушує та НЕ стягує шкіру.
От прям дуже сподобався і тепер мені цікаво спробувати інші аромати гелів для душі від бренду 😍
Крем-масло, або баттер для тіла з персиком 🍑
Я обожнюю крема, лосьйони та батери для тіла у мене їх завжди чимало, користуюся кожен день і люблю чергувати різні текстури.
Побачивши у бренда батери я не довго думаючи обрала собі один, а саме з персиком. У мене зараз персикоманія, закидаю їх всередину і виходить "використовую їх зовні" (хвилинка жарту) 😅 Але, якщо що у бренда є батер і з ароматом полуниці і крем-суфле з квітковим ароматом.
Отож, даний батер представлений у 100 грамовій металевій шайбочці. Для мене це ідеальний формат засобу, чому? Бо його можна брати з собою в дорогу, класти у невеличку сумочку, рюкзак в бардачок автомобіля. Тобто мати засіб завжди під рукою, аби швидко зволожити шкіру рук, або ніг. Або брати батер з собою в ручну поклажу, якщо ви наприклад кудись вирушаєте на тиждень, або 2 тижні, його точно вистачить на такий період (може навіть і більше), при щоденному використанні, як для зволоження рук, так і загалом всього тіла.
І ще хочу відмітити, що баночка виходить екологічна, бо її можна використовувати повторно, коли даний засіб закінчиться, просто заповнювати її будь-яким іншим засобом і брати з собою в подорожі. Або в подальшому просто здати на переробку.
На зворотній стороні баночки вказаний склад і мене він дуже тішить, адже батер містить в собі повністю натуральні компоненти, серед яких можна зустріти і поживні олійки:
▫️Олія ши (карите) - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює та захищає шкіру. Сприяє відновленню, має протизапальні та регенеруючі властивості.
▫️Олія персика - зволожує, живить та вітамінізує шкіру.
▫️Олія кокосу – сприяє збереженню пружності та еластичності шкіри, усуває ознаки старіння, відновлює проблемну та пошкоджену шкіру.
▫️Вітамін Е – зволожує, запобігає пересиханню, прискорює загоєння окремих ділянок шкіри, розгладжує рельєф, забезпечує антиоксидантний ефект.
▫️Гліцерин – натуральний зволожувач, робить шкіру м'якою та еластичною, живить та захищає від шкідливого впливу.
Більше деталей про крем-масло з персиком 🍑
Аромат персику, який висить на гілочці і ось ось вже дозріє. Навіть десь віддалено я відчуваю тут нотки червоної троянди.
*аромат більш свіжий, аніж солодкий, на шкірі відчувається певний час, ненав'язливий.
Текстура батера, точно як підтале вершкове масло з високим вмістом насичених жирів. Ох, я прям обожнюю такі текстури, для моєї шкіри схильної до сухості це 100 % гарантія якісного зволоження та живлення шкіри.
*рекомендую наносити саме на вологу шкіру, одразу після душу (у невеликій кількості), для кращого розподілення засобу.
Оскільки це поживний засіб на основі олій, то йому потрібно десь 10-15 хвилин для повного поглинання.
У використанні та ефект після:
Оскільки я користувалася батером на протязі тижня (щодня), то в мене склалися більш ніж певні враження про нього:
▫️шикарно зволожує та живить шкіру, на протязі всього дня
От 12-16 годин я точно відчуваю, як моя шкіра зволожена та наповнена і не потребує додаткового використання/або поновлення засобу.
▫️заспокоює шкіру, особливо після гоління
Якось я нанесла батер одразу після гоління і була приємно вражена, адже роздратування і почервоніння миттєво зійшли і перестали турбувати.
▫️пом'якшує, розгладжує шкіру та надає їй шовковистості
Шкіра стає дуже м'якою, гладенькою та шовковистою на тривалий час, подекуди нагадує шкіру немовля ☺️ Дуже приємно торкати її.
▫️Завдяки поживним олійкам у складі, батер гарно підвищує пружність та еластичність шкіри
Даний батер це порятунок для сухої та схильної до сухості шкіри. Це справжня знахідка та поціновувачів поживних текстур 🧡
Підводячи короткий підсумок, можу сказати, що я дуже задоволена обома засобами і з впевненістю можу їх рекомендувати 💖
Коментарі (0)