Vikulyk

Зручний, комфортний і безпечний SPF у вигляді стіку

Зручний, комфортний і безпечний SPF у вигляді стіку

Стік від італійського бренду Relastil виявився дуже класним в усіх планах.

Засіб доволі компактний, він маленький і поміститься у будь-яку сумочку.

Також мені дуже подобається такий зручний формат, адже стіком можна легко поновити захист, при цьому не привернувши до себе уваги. Доволі зручно використовувати його на родимки і наносити точково.

Наносити потрібно ретельно звичайно, при цьому особливу увагу приділяючи чутливим ділянкам шкіри, нашаровуйти не бійтесь.

Зручний, комфортний і безпечний SPF у вигляді стіку

Сам продукт є вміру плотним і коли потрапляє на сонце чи спеку не топиться, він напівпрозорого жовтого кольору, виглядає, як льодяник.)

Аромат тут солодкий приємний, але при нанесенні на шкіру я його не відчуваю.

Мені подобається склад, який насичений хімічними фільтрами, серед яких є новітні фільтри і доволі потужні фільтри. Доречі я була приємно здивована при аналізі складу, адже часто у сонцезахист кладуть не дуже хороші речі, але тут він гідний.

Відчуття від використання:

  • Легко наноситься і поновлюється.
  • Зовсім не залишає білих слідів.
  • Відсутнє відчуття жирної плівки, він лягає наче крем середньої жирності, але хвилин за 5 вбирається практично повністю.
  • Стік створює дійсно комфортне покриття, я його не відчуваю і не бачу на шкірі.

Перше фото шкіри "до нанесення SPF"

На другому фото наношу просто з баночки і як бачите, що ніяких білих слідів чи надмірної жирності він не залишає.

На третьому фото демонструю фініш, який залишає стік, мені подобається, адже шкіра не перевантажена, проте відчувається легке зволоження.

Недаремно я проявляла цікавість до SPF саме в стіку, це виявилось дійсно зручно і досвід від використання залишив від себе тільки приємні враження. А саме такий формат від Relastil ще й комфортний і безпечний 😍