Винник Катерина

Було - прибуло)

Було - прибуло)

Тут є як старожили моєї косметички, так і новинки.

ТМ Helan достатньо довго мене супроводжує. А їхня продукція для волосся- то окрема любов...ммммм..... чого варті тільки ті крема.... стоп. Повертаємося до теми.

Сьогодні на фото денний балансуючий ДД-крем лінійки Viso 1 (для нормальної та комбінованої шкіри) має дуууже приємний аромат лимонника))) колір - білосніжний. Стосовно консистенції - дещо в'язка. Але гарно розноситься шкірою. В мене жодних негативних реакцій не викликав. Оформлення - скляна баночка з металевою кришкою. Захисна мембрана - одноразова, викидається з відкриттям. Флакон запакований в картонну коробку, де є вся інформація (як зовні, так і на внутрішній стороні), окремого вкладиші з інструкцією немає. Але в кожній пачці є зразок з продукцією (тут як лотерея - в деяких може співпасти семпл та основний продукт, в інших - щось із аналогічної лінійки).

Крем на сайті зараз відсутній, навіть для ознайомлення, тому відмітити не можу.

Основні складові та напрямки дії:

Екстракт лопуха, гамамелісу і шавлії звужують пори, а ефірна олія лимона, завдяки своїм в'яжучим властивостям, пригнічує надмірне вироблення шкірного сала. Масло бавовни і масло каріте насичують шкіру необхідними їй ліпідами, які беруть участь у формуванні клітинних мембран. Вітамін Е і В5, які виконують функцію антиоксидантів, пригнічуючи дію вільних радикалів.

Загалом, дія мені сподобалась. Без спецефектів , просто гарний догляд.

На заміну цьому крему на літо вирішила взяти спробувати антикуперозний крем. Чому? Після довгого перебування в клубі вирішила *зміцнити* (якщо це взагалі можливо) судини, щоб запобігти проявлення судинної сітки. В мене є 2 зірочки, які мені не заважають. Але закортіло.

Щож. Закортіло - то й взяла.

Оформлення - аналогічне, лиш з тою відмінністю, що скло матове.

Аромат - я ,чесно, трохи побоюватися, що буде запах чорниці, бо він має її екстракт (а я чорницю , м'яко кажучи, недолюблюю). Але по факту це якийсь легкий, не специфічний запах. Я погано розбираюсь в запахах квітів та трав, але тут запах приємний, не агресивний.

Колір - дещо кремовий (айворі? Ванільний?)

Містить комплекс рослинних екстрактів, які покращують регенерацію та реструктуризацію клітин. Завдяки своїм властивостям, екстракти чорниці, гібіскуса, іглиці і фізалісу захищають волокна колега і еластину, підвищуючи відбудовну здатність шкіри. Масло крамбе, масло абрикоса, масло асаї і сік алое віра багаті жирними кислотами, які підвищують тургор шкіри і вирівнюють її текстуру. Вітаміни С та Е, що виконують роль антиоксидантів.

Попередній (той, що закінчився) - крем від польської ТМ Resibo.

Оформлення: скляна баночка з пластиковою кришкою, пластикова багаторазова мембрана. Аромат - не яскраво виражений. Колір - я б сказала бежевий.

Активні компоненти - вітамін е, гіалуронова кислота, кофеїн, олії, сквалан, томат.

Загалом, мені сподобався.

Попри бежевий колір крему, кольору не дає. Шкіра зволоження, сяюча.

При відкритті пляшечки, промайнула асоціація з кремом від Kylie. Схожість є, та і активні компоненти сходяться) але в ресібо більш органічна косметика. В кайлі - хімічна еліта з органічними компонентами))) (жарт)

Польська органіка закінчилась і на зміну їй прийшла іспанський мідл-маркет від sisbela.

Пляшечка - скляна, кришечка та мембрана - пластикові.

Аромат - ледве відчутний. Просто кремовий😅

Колір - молочний (не яскраво білий).

Крем мякий, ніби танучий) спершу подумала, що він жирний (як відкрила баночку), але він не відчувається на шкірі. Гарно зволожує.

Згідно опису з сайту, активні речовини цього крему: алантоїн, вітамін е, гінкго білоба, календула, кофеїн, пептиди, протеїни, центелла. Гарно, правда?)

Що маємо в результаті всього?

Якихось супер-дій не помітила в жодного. Темні кола - виспалась - та й немає. Але в мене є яскраво виражена вена під оком, то скажу, що після ресібо вона ,тала менш помітною. Побачимо, чи Sisbela збереже результат.