Real Barrier Cica Relief Repair RX Calming Cream
Крем з ніацинамідом та центелою. Шкіра наче оксамит
Використовувала цей крем декілька днів, щоб поділитись враженнями з вами.
Крем з ніацинамідом я підбирала собі давно і навіть робила добірку кремів з цим компонентом, мені хотілось, щоб це був ламелярний крем, але тоді я такого не знайшла. Ламелярні креми мають структуру, яка імітує структуру природних ліпідних шарів шкіри, тобто ламелярні креми максимально сприяють утриманню вологи всередині шкіри, також вони запобігають проникненню шкідливих речовин у шкіру, якщо власний епідермальний бар’єр пошкоджений і не справляється. Моя шкіра вразлива, особливо взимку, кожна зима для мене це щось, що треба перетерпіти-пережити, цього року я почала готувати сани з літа і замовила собі дві мініатюри ламелярних кремів на пробу: Atopalm MLE Cream та Real Barrier Cica Relief Repair RX Calming Cream. Класичний крем Atopalm я спробувала і зараз він відчувається надто жирним, тож його тестування я відкладу до зими, крем Real Barrier Cica Relief Repair RX Calming Cream підійшов мені краще, розповім про нього детальніше.
Повний склад:
Water/Aqua, Propanediol, Niacinamide, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, 1,2-hexanediol, Squalane, Triethyl Citrate, Cetyl Ethylhexandate, Centella Asiatica Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl, Stearate, Diisostearyl Malate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Lecithin, Disodium Edta, Adenosine, Sorbitan Isostearate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Dipotassium GlyCyrrhizate, Miyristoyl/palmitoyl Oxostearamide/Arachamide Mea, Arginine.
Крем містить 5% ніацинаміду, котрий в такій концентрації сприяє зменшенню гіперпігментації та стимулює виробництво власного колагену, пантенол, рослинний сквалан, а також екстракт центели та його компоненти: азіатікозід, азіатікову кислоту, мадекасову кислоту. Виробник наголошує, що екстракт добуто з сирої рослини, а не сушеної, і збережено максимум користі. Екстракт центели також сприяє виробництву власного колагену й має відомі заспокійливі та відновлюючі властивості. Отже, хоч виробник і не позиціонує даний крем як антивіковий, по суті такий ефект крем теж буде мати. Крем виготовлено з використання хороших емульгаторів (я зустрічала думку виробника Bayer, що емульгатори, які використовуються для створення кремів та емульсій можуть порушувати структуру власних ліпідів шкіри), крем не містить ароматизаторів та барвників,на жаль, містить полімери. Виробник також зазначає, що крем містить цераміди-9 їх власної розробки.
Виробник обіцяє:
Захист шкірного бар’єра та миттєве заспокоєння шкіри, яка роздратована чинниками зовнішнього середовища
Зменшення вираженості темних плям та червоних плям після висипів
Зняття подразнення
Зменшення почервоніння шкіри на 40%
Зволоження та комфорт
Крем продається у тубусах 60 мл, вартість 600-750 гривень.
Мої враження:
Крем білий, без запаху. Виробник назвав консистенцію гель-бальзам і мені було складно її уявити: крем схожий за виглядом на мазь, яка тане на шкірі. Він дуже економічний у використанні, зазвичай креми використовуються в мене швидко, тут же достатньо однієї горошини, що покрити все обличчя. Крем нормально переноситься як шкірою обличчя, так і шкірою навколо очей. Він не має фінішу, на шкіру начебто нічого не нанесено.
Моя шкіра комбінованого типу, зі зморшками, куперозом та локальною гіперпігментацією, я не можу оцінити вплив крему на гіперпігментацію, тому що для цього потрібно використовувати засіб тривало, однак, можу сказати, що інші обіцянки крем виконує: моїй шкірі комфортно, вона зволожена, розширені капіляри виглядають менш помітно, оскільки крем знімає запальний процес. Вибачте, я, мабуть, маю написати по-іншому:
Вау! Мої капіляри зменшились на 40% всього за 3 дні!
Мені було цікаво, який вигляд буде мати суха мінеральна тональна основа, нанесена поверх цього крему, тому що вона має властивість вбирати в себе крем: в принципі нормально, сухості не було, хоча під мінеральну тональну основу або пудру можна додати ще один зволожувальний шар перед кремом.
Звичайний тональний крем тримався добре.
З кремом Real Barrier Cica Relief Repair RX Calming Cream моїй шкірі дуже комфортно, на дотик вона гладка та оксамитова, я не відчуваю проникності шкіри в ділянках куперозу, де вона зазвичай є. Поки що я відклала покупку повнорозмірної версії крему лише тому, що в мене є декілька початих якісних кремів, але я думаю, що крем на зиму можна більше не шукати: навряд на косметичному ринку існує щось краще безпосередньо для моєї шкіри, думаю ні. Як на мене, цей крем можна використовувати круглий рік, як влітку на ніч, так і взимку на день або ніч, і він підійде для будь-якого типу шкіри.
Цей крем достатньо добре зволожує та насичений активами, щоб не використовувати серум, з цікавих ламелярних засобів, якими можна закривати серуми, я б виділила лосьйон для обличчя Real Barrier Extreme Lotion та лосьйон з багатошаровою емульсією Atopalm Skin Barrier Function Mle Lotion, також в бренду Atopalm є гель-лосьйон з легкою формулою.
Коментарі (0)