Joko Blend | Cold Fat Burning
Антицелюлітне холодне бандажне обгортання
Мене вже декілька років турбує проблема декількох зайвих кілограмів, від яких я все лінуюсь позбавитись і, відповідно, на стегнах присутня апельсинова кірка, яка іноді стає дуже помітною і сильно дратує.
Тому я вирішила, що було б непогано спробувати холодне бандажне обгортання в таку спеку) тим паче в мене не було навіть вентилятору, тому це було додаткове спасіння в +40 градусів)))
В мене тут бинти, ох олоджуюча сироватка і штани для обгортання, тому про все по порядку.
Бинти для обгортання
Починала я саме з них, тому що вони ідуть з вже пропитані сироваткою (тією самою, що в пляшці).
Бинти багаторазові, тому треба купувати їх саме в парі з сироваткою, щоб потім можна було повторно використати.
Вони доволі довгі (по 4 метри, якщо я не помиляюсь), і для моїх коротких ніжок може вистачити і одного бинта на обидві ноги) але я не хотіла їх розрізати, тому намотувала всю довжину.
Бинти ДУЖЕ гарно просочені рідиною, і спочатку після обгортання все нормально, а потім рідина починає активно капати під ноги.
Тому тут я маю дати пораду: потрібно або купувати додатково штани для обгортання, або просто робити процедуру, сидячи одразу у ванній, щоб рідина туди стікала)
Бинти зроблені з дуже приємного матеріалу, він гарно тягнеться і дуже мʼякий на дотик, не царапає і не коле шкіру.
Єдине що - з ними треба дуже обережно поводитись, тому що затяжки ставляться дуже легко, і я нігтями наробила їх багато ще в перший раз, тому подальші рази дуже акуратно розкручувала/скручувала їх.
Штани для обгортання
Вони доволі довгі, з щільного целофану. Якщо у вас немає ванної (як не було у мене при першій процедурі), то рекомендую одягати зверху на бинти ці штанці.
Вони на носках запаяні, і завдяки цьому вся зайва рідина стікає саме в них. Ходити в них було норм, насправді, тому я навіть пересувалась по хаті доволі активно) дуже зручно в якості страховки, щоб рідина не проникла, наприклад, на диван чи на ліжко, якщо ви прилягли відпочити під час процедури.
Сироватка
Це та сама рідина, якою просочені бинти.
Вона має в своєму складі л-карнітин і кофеїн для стимуляції мікроциркуляції; екстракт кінського каштану має протизапальну дію та зміцнює капіляри шкіри, а також зменшує набряки. Покращує тонус шкіри завдяки екстракту гуарани у складі.
За охолоджувальний ефект, в свою чергу, відповідає ментол, який теж посилює кровообіг клітин та сприяє виведенню рідини.
Сироватка має водичкову консистенцію, вона не липка і не жирна. В'язкості нема ніякої - абсолютно рідка.
Аромат ментоловий, завдяки чому нагадує запах мазей для суглобів.
Сироватки повинно вистачити на 5 повноцінних використань (з бинтами - на 6). Я поки що зробила лише три процедури, але всі інші - попереду.
Начитавшись багато відгуків, що дані засоби прям ДУЖЕ сильно охолоджують (деякі навіть писали, що терпіти неможливо), мені стало трохи лячно робити процедуру) але цікавість перемогла і я почала накручувати бинти на ноги.
Можна також обгортати і живіт, але я поки що не дуже розумію, як це робити (хіба що різати бинти)
Тому я обгортала ноги повністю - стегна разом з ікрами.
Перші 10 хвилин охолодження було лайтове, я взагалі не зрозуміла, чому писали, що прям неможливо терпіти. Мені було навіть мало холодку)
На 11й хвилині охолодження почало відчуватись сильніше, тут вже я зрозуміла, що все йде за наростаючою.
14 хвилина почала вже майже «палати», але а хорошому сенсі) мені подобалось це відчуття холодку, тому я витримала всі 20 хвилин і лише після цього пішла змивати сироватку у душ.
І тут почалось найцікавіше) саме під час змивання холод був буквально крижаний - ніби мене засунули у ванну з льодом 🥶
Це відчуття продовжувалось ще мінімум 20, а то і всі 30 хвилин після душу. Я навіть трохи вкуталась, бо змерзла)
Тому дівчата, найбільший «прикол» цієї сироватки починається саме після її змивання, а не під час експозиції)
Ефект
Не можу сказати, що моя апельсинова кірка зникла - та ні. Це залежить не лише від обгортання, а і від харчування (а я ще та солодкоїжка) та, звичайно, від занять спортом.
Але я побачила гарний ефект в плані тонізації - шкіра стала трохи більш підтягнута і набряки після процедури, звичайно, зникли (в них навіть не було інших шансів).
Тому для підтримки шкіри у належному стані і якщо ви маєте проблему набряклості - це дуже крута штука🫶
Я ще не вирішила, чи буду пробувати гаряче обгортання взимку, тому що якщо холодне настільки охолоджує, то гаряче, мабуть, просто палає 🔥а я холод переношу краще, ніж тепло, тому поки в роздумах)
Однозначно рекомендую, бо це дуже крута процедура, яка бадьорить і підтримує шкіру в тонусі.
P.S. Декілька порад щодо бинтів
Я б радила їх прати, не розмотуючи, щоб менше затяжок залишати на полотні.
Потім акуратно розмотати і розвісити до повного висихання - так бинти прослужать набагато довше)
Коментарі (0)