Ксенія 💫

Один з моїх найулюбленіших брендів з Кореї.

Один з моїх найулюбленіших брендів з Кореї.

Вітаю 🌺!

Сьогодні розповім про недооцінений та мало кому чомусь відомий корейський бренд Real Barrier.

Моє знайомство з ним відбулося десь років 6-7 тому, коли я почала більш глибоко вивчати космацевтичну Корею. І тоді натрапила на інформацію про цю чудову продукцію. З тих пір я почала креми від Real Barrier використовувати не тільки для себе, а й дітям.

Якщо ви хоч раз спробуєте щось з їх продукції, ви зрозумієте наскільки це дієві речі!

Один з моїх найулюбленіших брендів з Кореї.

Про один з кремів(а я мала 3 серії) розповім наразі. Це глибоко зволожувальний заспокійливий крем Aqua Soothing Gel Cream.

В мене тревел формат 10 мл. Дуже зручна штука насправді. Повнорозмірний має 50 мл.

На міньках є вся інформація також, має кожна захисну мембрану.

Дія: тонізування, інтенсивне зволоження, заспокоїти/зменшити чутливість шкіри, прибрати свербіж; відновлення захисного бар'єру. Охолоджувальний ефект.

Текстура даного крему (від слова Gel) надлегка, водянисто-гелева, швидко поглинається шкірою. Абсолютно не обтяжуюча, але при цьому повноцінно зволожує і не залишає натяку на сухість потому. Це ідеальний варіант на теплий період, літо - must have 👌 та початок осені.

Холод - це не про нього!

Так як цей бренд належить до космацевтики, то і в продуктах бренду ви не зустрінете щось "солоденьке, квіткове.." серед їх віддушок. Це буде трав'янистий напрямок, щось нагадує навіть аптеку). Це я до того, щоб не був неочікуваним аромат, бо знаю багатьом може не сподобатися. Але він ненав'язливий і не відвертає, все в міру.

"Базу"складають 5 видів різномолекулярної гіалуронової кислоти : Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glucosaminoglycans, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate і Hydrolyzed Hyaluronic Acid.

Ці 5 інгредієнтів включені у формулу у різних кількостях, і кожен виконує свою функцію, кожен з яких сприяє доставці вологи до різних шарів шкіри.

Забезпечують інтенсивне зволоження шкіри, утримують вологу всередині клітин епідермісу, роблять її більш щільною, пружною та підтягнутою.

Також містить спеціальні інгредієнти: азіатську центелу, пантенол, подвійні кераміди і т.д.

А легкий ефект, що охолоджує, досягається за рахунок вмісту ксиліту (Xylitol) - він швидко знижує температуру поверхні шкіри.

Погодьтеся, є за що платити кошти.

Ще раз повторю, що це самий легкий крем та невагомий з тих, що в мене були (Intense та Extreme) від Real Barrier.

Тому, його саме зараз час. Він прекрасно веде себе як соло, так можна з легкою сироваткою, наприклад гіалуронова під низ, якщо того потребуює ваша шкіра. Тоді шкіра виглядає надкрасиво 😍, максимально зволожена та м'якенька. Це мій варіант.

Також гарна комбінація влітку - дієвий зволожуючий тонер (також в цій лінійці він є) і цей крем. Це, на мій погляд, кращий варіант для комбінованої обезводненої шкіри.

Як результат, ми маємо гарний рівний рельєф, звужені пори, шкіра оксамитова, без зайвого "сяйва".

Як в першому варадку, так і другому - шкіра виглядає гарно та зволоженою, здоровою, без натяку на "жирність " та липкість.

Я особисто використовувала як на день, так і на вечір цей крем.

Не скочується і не конфліктує ні з чим з мого догляду. Та і взагалі, жоден продукт цього не проявив.

Прекрасно проявляє себе після використання масок, де треба заспокоїти шкіру, якщо виникло подразнення. Швидко приводить шкіру до тями на надає їй комфорту.

Дуже раджу познайомитися з цим брендом, якщо ви маєте чутливу шкіру, атопічну особливо та шукаєте гарний базовий дієвий догляд, який точно не викликає у вас потім проблем, а навпаки зміцнить та буде підтримувати природний бар'єр шкіри, що відповідає за утримання вологи та захист від подразників, то моя щира рекомендація 😘

Про їх пінку розповідала тут, яку також купую і досі https://club.makeup.com.ua/post/11496/