Sofiia_Ts

Кондиціонер для волосся Lunnitsa Hair Conditioner

Всім привіт! Використання кондиціонеру для волосся це обов'язковий етап після шампуню, якщо ви хочете по максимуму зберегти довжину та попередити появу посічених кінчиків.

Засіб від Lunnitsa вирішить не тільки ці питання, а забезпечить гладкість та сяйво і надасть додатковий захист від зовнішніх факторів. Цей кондиціонер підходить для всіх типів волосся і є універсальним. Великий плюс, що він без парабенів, шкідливих консервантів та силіконів.

Продукт упакований в компактну баночку 275 мл із зручним дозатором, який дає потрібну кількість засобу, та обмежувачем від небажаного пролиття.

Кондиціонер має густу, кремоподібну текстуру, яка легко розподіляється по вологому волоссю. Не забуваєм, що наносимо тільки на довжину!

А аромат дуже приємний, солодкий та фруктовий. Мені нагадує драже, або були такі колись їстівні браслети з цукерок, надіюсь ви зрозумієте, про що я 😄

Кондиціонер потрібно тримати лиш 1-2 хвилини, що дуже зручно. Під час нанесення, волосся розчісую, і що я замітила, що випадає дуже мала кількість, що показую його миттєву ефективність.

Після змиття волосся гладке, наче шовк, а сяє, ніби я покрила його шимером. Воно надзвичайно легко розчісується, на дотик м'яке та слухняне. І це без нанесених додаткових термозахистів чи кремів, суто шампунь+кондиціонер.

AQUA, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARYL ALCOHOL, ISOAMYL LAURATE, ISOAMYL COCOATE, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, BETAINE, GLYCERIN, HYDROLYZED MILK PROTEIN, HYDROLYZED SILK, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PARFUM.

Тут інгредієнти, які забезпечують зволоження, живлення і зміцнення волосся. Синтетичні емоленти діють як кондиціонери, які розгладжують, полегшують розчісування та зменшують статичну електрику. Емульгатори виконують функції зволожувачів, допомагаючи утримувати вологу у волосі та забезпечуючи його м'якість. Бетаїн і гліцерин додають додаткове зволоження, роблячи волосся більш еластичним і захищеним від ламкості.

Гідролізат шовку та молочні протеїни зміцнюють волосся зсередини, підвищуючи його пружність та стійкість до пошкоджень. Олія мурумуру, пантенол, вітамін Е надають волоссю глибоке живлення. А екстракт водоростей багатий мінералами та амінокислотами, які зміцнюють волосинки.

Компоненти у засобах для волосся Lunnitsa мають просто розкішний склад, який в довгій переспективі буде надавати здоровий та доглянутий вигляд.

Це просто рідке золото в баночці, яке зробить ваше волосся сяюче та зволожене, і приведе його в здоровий стан при тривалому користуванні. Я уже користуюсь 2 тижні, і бачу, як волосся стало слухняніше та м'якше, і це все без обтяження.