Pilirina 💛💙

Розкішне волосся: твердий шампунь SIENA MIXTURA

Розкішне волосся: твердий шампунь SIENA MIXTURA
Розкішне волосся: твердий шампунь SIENA MIXTURA
Розкішне волосся: твердий шампунь SIENA MIXTURA

А чи знали ви, що тверді шампуні є концентрованими косметичними засобами, так як вони не містять води, на відміну від рідких? Завдяки такій формі шампунь зручний у користуванні - ідеальне рішення для тих, хто багато подорожує. Одного бруска вистачить до 3 місяців використання. Вражаюча економія.

А ще у шампуня Mixtura чарівна, естетична упаковка, у якій він зберігається.

Ароматний твердий шампунь SIENA із зеленою глиною ретельно та делікатно очищає волосся та шкіру голови, забезпечує відчуття свіжості та збалансовує продукування себуму. Його формулу було спеціально розроблено для жирного типу волосся. Підходить для частого миття. Дає змогу довше зберігати чистоту волосся.

Склад розкішний, погодьтеся? 🍃

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Coco Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Caoline Green Clay, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorella Microalgae, Сitrus Aurantium Dulcis (Peel) Oil, Ylang Ylang (Cananga odorata) Essential Oil.

Активні компоненти твердого шампуня SIENA MIXTURA:

  • Кокосова олія проникає у глиб волосся і забезпечує його живлення та додає йому блиску та еластичності.
  • Зелена глина багата сполуками міді, якими і пояснюється її незвичайний відтінок. У ній містяться також оксиди заліза, цинк, срібло і інші мікроелементи. Завдяки протизапальним властивостям глина лікує мікроскопічні пошкодження і забезпечує локонам м’якість. Поліпшує функції сальних залоз та усуває жирний блиск на волоссі.
  • Натуральні аромати та помаранчу та іланг-ілангу дарують свіжу солодку насолоду та гарний настрій

Важливо ☝️

Шампунь не містить синтетичних кондиционерів та мікропластику. Підходить для професійного та персонального використання.

Аромат 😋

Оу, тепер розумію тих, хто сходить із розуму від ароматів Mixtura. Цей аромат нагадує щось природне і чимось схожий на парфум The Vert Bvlgari. Вишукана чистота і елегантність з травʼяними нотками. Сподобається точно всім.

Як використовую шампунь SIENA MIXTURA?

Спосіб застосування звичний.

Треба шампунь у долонях або на вологому волоссі та масажними рухами ретельно змити водою.

Результат вражає 😲

На фото спеціально не використовувала ніяких допоміжних засобів у вигляді маски чи кондиціонеру. Результат мене вразив: мʼяке, доглянуте, ароматне волосся, пишне біля коріння. Локони навіть без укладанння мають чудовий, природній вигляд. Волосся не скрипить та не переобтяжене. Розсипається і виблискує.

Користувалася шість разів. Як бачите по фото, він дуже економний у використанні.

Хоча на перший погляд обʼєм вагою 75 г здається маленькою, але шампунь не розкисає як звичайне мило. Його текстуру тримають натуральні основи.

Я закохалася у цей бренд, у ці текстури, пакування, філософію! Для мене Mixtura - щось більш глибше, ніж косметика. Всі продукти зроблені з любовʼю! Тому я впевнено заявляю, що це ще один український бренд з розкішною продукцією, який буде довго займати головні місця на пʼєдесталі серед своїх конкурентів.

А ви вже пробували тверді шампуні? Поділіться своїм досвідом.