Альона Нойвілль

Хочу закінчити цю косметику у 2023 році: частина №3, набридло

Хочу закінчити цю косметику у 2023 році: частина №3, набридло

У попередніх двох дописах я розказувала про продукти, які мене вразили і просто виявилися дуже хорошими. Зараз я розповім про косметику, яка в цілому непогана у своєму ціновому сегменті, але повторну покупку я не здійсню.

Рідкі рум’яна та контур Lamel Professional BB. Два роки тому, рідкі рум'яна та контур від lamel, були на піку популярності. Кожен, хто слідкував за трендами, мав їх у косметичці. І не дивно, адже доступна ціна та цікавий формат продукту приваблювали. Особливо вразив аудиторію колір контуру - ідеально-сірий, як справжня тінь. Але зараз, коли ринок переповнений рідкими засобами для макіяжу, такі продукти більше не справляють враження. Існує безліч інших варіантів з цікавішими відтінками, більш стійкими та з приємнішою тушовкою. Також варто зазначити, що у lamel є деякі проблеми з упаковкою-тюбиком, яка може виявитися незручною. Дійсно, доводиться боротися з тим, щоб не видавити занадто багато або замало продукту.

Помади Maybelline з серії Hydra Extreme. У мене є три з них, придбаних на шалених знижках. Вони ідеально підходять для змішування з іншими продуктами, але самостійно не дуже ефективні. Помади швидко «з’їдаються», можуть розтікатися або западати в тріщинки на сухих губах. Маю три відтінки: пильно-рожевий 175 «Місс Ніжність», коричнево-рожевий 670 «Natural Rosewood» та кораловий з блискітками 480 «Coral sunrise». З них коричневий 670 - об'єктивно найкращий відтінок як за текстурою, так і за гармонійністю зі світлими підтонами шкіри. Але я більше не буду купувати цю серію, оскільки вона морально застаріла, а кремові помади мають доволі обмежені строки придатності.

Мило для брів Zola. Я не куплю нове просто тому, що старого мені вистачить до пенсії ))) Воно виконує свою роботу на відмінно, і безліч разів виручало, коли потрібна була фіксація на весь день. Але мило – це вже не актуальний продукт, до того ж воно сушить шкіру й на дуже темних бровах може вибілювати волоски.

Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer. Я «промахнулася» з відтінком: чомусь подумала, що 02 medium не буде надто темним. Виявилось, це була велика помилка. Однак, якщо абстрагуватися від кольору, цей консилер є дуже рідким та нестійким продуктом, який на мені працює тільки як база під тіні. Хтось порівнює його з Сlarins, але я пробувала обидва продукти і не можу назвати Eveline вдалим «дюпом». Крім того, він сушить шкіру під очима та не приховує прищики. Дещо безсенсовий продукт, навіть за свою ціну.