Хочу закінчити цю косметику у 2023 році: частина №3, набридло
Затерті дірочки та майже порожні баночки: чудові, терпимі й ті, які просто набридли.
У попередніх двох дописах я розказувала про продукти, які мене вразили і просто виявилися дуже хорошими. Зараз я розповім про косметику, яка в цілому непогана у своєму ціновому сегменті, але повторну покупку я не здійсню.
Застарілі помади, рум’яна та контур, які були в усіх, величезне мило та консилер, котрий робить нічого.
Рідкі рум’яна та контур Lamel Professional BB. Два роки тому, рідкі рум'яна та контур від lamel, були на піку популярності. Кожен, хто слідкував за трендами, мав їх у косметичці. І не дивно, адже доступна ціна та цікавий формат продукту приваблювали. Особливо вразив аудиторію колір контуру - ідеально-сірий, як справжня тінь. Але зараз, коли ринок переповнений рідкими засобами для макіяжу, такі продукти більше не справляють враження. Існує безліч інших варіантів з цікавішими відтінками, більш стійкими та з приємнішою тушовкою. Також варто зазначити, що у lamel є деякі проблеми з упаковкою-тюбиком, яка може виявитися незручною. Дійсно, доводиться боротися з тим, щоб не видавити занадто багато або замало продукту.
Помади Maybelline з серії Hydra Extreme. У мене є три з них, придбаних на шалених знижках. Вони ідеально підходять для змішування з іншими продуктами, але самостійно не дуже ефективні. Помади швидко «з’їдаються», можуть розтікатися або западати в тріщинки на сухих губах. Маю три відтінки: пильно-рожевий 175 «Місс Ніжність», коричнево-рожевий 670 «Natural Rosewood» та кораловий з блискітками 480 «Coral sunrise». З них коричневий 670 - об'єктивно найкращий відтінок як за текстурою, так і за гармонійністю зі світлими підтонами шкіри. Але я більше не буду купувати цю серію, оскільки вона морально застаріла, а кремові помади мають доволі обмежені строки придатності.
Мило для брів Zola. Я не куплю нове просто тому, що старого мені вистачить до пенсії ))) Воно виконує свою роботу на відмінно, і безліч разів виручало, коли потрібна була фіксація на весь день. Але мило – це вже не актуальний продукт, до того ж воно сушить шкіру й на дуже темних бровах може вибілювати волоски.
Eveline Cosmetics Magical Perfection Concealer. Я «промахнулася» з відтінком: чомусь подумала, що 02 medium не буде надто темним. Виявилось, це була велика помилка. Однак, якщо абстрагуватися від кольору, цей консилер є дуже рідким та нестійким продуктом, який на мені працює тільки як база під тіні. Хтось порівнює його з Сlarins, але я пробувала обидва продукти і не можу назвати Eveline вдалим «дюпом». Крім того, він сушить шкіру під очима та не приховує прищики. Дещо безсенсовий продукт, навіть за свою ціну.
Коментарі (0)