Darina🦉

Honest Products Him & Her Jars

Honest Products Him & Her Jars
Honest Products Him & Her Jars

Сьогодні про Honest Products, бренд який зачарував своїми ароматами, дизайном та дієвістю засобів. Рада, що з ним познайомилась, ще раз дякую за це MUC.

Розповідаю свої враження стосовно:

Шампунь для очищення та захисту Honest Products Him & Her Jars

Бальзам для живлення та захисту Honest Products Him & Her Jars

Honest Products Him & Her Jars

Переваги та склад від виробника:

Шампунь делікатно очищує та сприяє комплексному захисту волосся.

Містить олії ши, кокоса й оливки, що захищають від негативних зовнішніх факторів, а екстракти бавовни і бджолиного меду сприяють пом'якшенню й зміцненню. Підходить для щоденного використання.

Склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii Oil, Olive Oil, Aloe Vera Leaf Extract, Bidens tripartita Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Mel Extract, Egg Yolk Extract, Coco-Glucoside, Cetrimonium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Glycol Distearate, Laureth-4, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Disodium EDTA, Parfum.

Шампунь та бальзам представлені в гарному та сучасному дизайні. Зручна пляшечка, білого кольору, приємна на дотик. Об'єми 250 мл.

Текстура шампуня - середньої густоти гель, прозорий, з гарним мерехтінням. Легко розподіляється, та швидко утворує багато піни.

Аромат - це фішка, це парфум, мені нагадує більш чоловічий, де є багато цитрисових, ноти бергамоту, та земляністі відтінки. Аромат доволі насичений, та залишається на волоссі тривалий час.

Щодо дії:

Шампунь дуже гарно та глибоко очіщує (моєму жирному типу підійшли обидва засоба).

Волосся після нього м'яке, не сушить, добре зволожує.

Це для мене такий базовий шампунь на кожен день, ще і з приємний плюсом - це аромат!

Бальзам з екстрактами бавовни і бджолиного меду сприяє живленню та захисту волосся.

До його складу входять олії ши, кокоса й оливки, що захищають від негативного впливу зовнішнього середовища й допомагають зміцнити кутикулу волосся. Підходить для щоденного використання.

Склад:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Polyquaternium-10, Aloe Vera Leaf Extract, Bidens tripartita Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Mel Extract, Egg Yolk Extract, Olive Oil, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Lactic Acid, Propylene Glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, BHT, Disodium EDTA, Parfum.

Текстура - легка, кремово-гелева, молочного кольору. Дуже легко розподіляється по волоссю.

Аромат - такий самий як і в шампуня, але зовсім легкий (мені б побільше, бо дуже приємний!)

Я тримаю його 2-3 хвилини. І результат мені подобається. Гарне зволожене та пряме волосся. Легко розчисується та піддається вкладанню. Не обтяжує волосся.

На фото волосся після фарбування, вимите цим шампунем та використала цей бальзам.

Теж, гарний, базовий засіб, який повністю виконює свою роботу.

Дійсно гарний бренд, який вартий уваги!