Легендарний медовий еліксир | GISOU
Найбажаніша олійка для волосся в б’юті коммюніті 🐝
Всім привіт! 💕
Як ви вже зрозуміли, я обожнюю тестити нові продукти , особливо для волосся , а ще цікавіше якщо продукт топ популярний 🤭
Думаю про цю олійку для волосся знають чи чули всі , вона особливо популярна в іноземних б'юті блогах .
Але популярність Gisou набрала дуже швидко і тепер ім'я бренда є деяким синонімом гарного волосся .
Це як помади Кайлі, креми та спреї Соль де Жанейро, навіть якщо не пробувала , але дуже цікаво що воно таке 🐝
🤩
Трошки про бренд:
Родина засновниці бренду вже 5 поколінь займаються бджільництвом, тому головний компонент засобу - чистий мед 🍯 та прополіс 🌼
Ця олія перший продукт бренду , але зараз стенд має безліч всякого цікавого в асортименті (якщо хочете відео про асортимент , напишіть) 🌻
Представлено бренд в великій косметичній мережі , де можна все потестити , спробувати ✨
Про продукт:
🌿Активні компоненти:
- Мед з пасіки родини Mirsalehi, мигдальне та кокосове масло
- також зміцнюючі вітаміни для волосся , антиоксиданти та мінерали
- Не містить сульфати та парабени та всякі непотрібні для гарного волосся компоненти
Можна використовувати :
- На вологе волосся перед сушкою волосся
- На сухе для зволоження та блиску
- якщо пушисте - прибрати пушинки
- як нічний догляд
💛
В мене пряме світле волосся середньої товщини , на всю довжину на вологе волосся я беру 1 краплю. Так , всього 1 краплю , бо засіб мега концентрований !
На сухе волосся , щоб додати йому еластичності та блиску 1/2 краплі , тобто пів краплі.
Якщо у вас сухе , пушисте або кучеряве волосся , бренд рекомендує 2, максимум 3 краплі .
Як ви зрозуміли , масло мега економне)))
Пакування дуже гарне та мінімалістистичне : це скляний флакон з піпеткою.
Запах: легкий, квіткового медовий , але не конфліктує з парфумами.
По консистенції це густа олія.
Формати: 20 мл , 50 мл та 100 мл. В мене 20 і це прям дуже економний продукт)
по цінам : в Європі 20 мл коштує 22-25 євро , у нас приблизно 1500 грн . (Те що погуглила).
Ефект 🐝
Який ефект дає моєму волоссю:
- Взагалі засіб робить подвійний ефект : моментальний та накопичувальний на волоссі. Якщо моментальний то це блиск , еластичність. Якщо користуватись засобом на постоянці : це зволожене зсередини волосся , кінчики акуратні , волосся пружне.
- Я наношу всіма способами (не одразу 🤣), десь раз в тиждень як нічний догляд , після миття волосся беру крапельку перед феном, якщо треба повернути волоссю гарний вигляд , трошки наношу на сухе волосся.
- Головне не переборщити з засобом !
- додаю фото та відео на волоссі 🤩
- Тут як з популярними продуктами , складно зрозуміти чи потрібно це поки сама не спробуєш , я задоволена цим продуктом , тепер хочу медову олійку для губ цього бренду 🍯
Коментарі (0)