Marinka🌈Rainbow

Sol De Janeiro Crush CHEIROSA '62

Всім привіт ❤️

Парфумовані спреї від Sol de Janeiro мають вже не аби яку популярність і я є прихильницею цього бренду. Моє захоплення розпочалося з легендарного крему для тіла Bum Bum з ароматом фісташок та солоної карамелі, і тепер я здійснила своє давнішнє бажання,придбавши собі повнорозмір спрея для тіла Crush CHEIROSA'62 ,про який хочу розповісти.

Бренд Sol de Janeiro який позиціонує себе як бразильський, насправді є американським . Він був заснований в Нью-Йорку ще в 2015 році а на створення марки співвласників надихнула пляжна культура Бразилії яка прослідковується в кожному створеному засобі, будь то аромати або засоби для тіла.

Свою популярність Sol de Janeiro отримали завдяки своїм неймовірно смачним та стійким ароматам спочатку в кремах для тіла ,а потім і містах. Crush CHEIROSA '62 з нотами фісташки та солоної карамелі мабуть є найвідомішим. З цим ароматом є вже ціла лінійка засобів для догляду за тілом, в тому числі спрей та парфуми.

"Випробуйте солодке відчуття нашого культового парфумерного туману з чудовими нотами фісташок, солоної карамелі та ванілі. Відчуття літа цілий рік.

Парфумерний туман Cheirosa 62 надихнув 1962 рік, коли ми закохалися в дівчину з Іпанеми та культову пляжну культуру Бразилії."

Бразильці люблять добре пахнути ,у них є слово cheirosa що означає "пахнути приголомшливо". У Бразилії підходять до вас і кажуть " ви cheirosa".

В мене спрей для тіла в найбільшому об'ємі 240 мл. Також є менші - 90 мл та 30 мл, оптимальні для першого знайомства.

Спрей знаходиться в пластиковому флаконі жовто -гарячого кольору,що викликає приємні асоціації зі спекотними літніми днями. На флаконі надруковано фарбою вся необхідна інформація, великий плюс що немає наліпок та етикеток які потім облізуть в процесі використання. Кришка зроблена якісно з міцного пластику, на ній є логотип бренду . Надягається до клацання , не бовтається. Розпилювач дрібно дисперсний, ергономічний, має зручний вигин під пальчик в зоні натиску. Розпилювач з трубкою відкручується, можна переливати вміст флакону в іншу тару, наприклад атомайзер. Рідина спрею прозора, безбарвна, не залишає слідів, тож можна сміливо наносити його на одяг.

Доречі нещодавно я бачила що Sol de Janeiro оновили дизайн більшості продуктів, тож в нових партіях зовнішній вигляд може трохи відрізнятися.

Аромат достатньо солодкий ,гурманський , має дуже цікаву піраміду.

Початкові ноти:

Фісташки ,Мигдаль

Середні ноти:

Геліотроп, Жасмин

Базові ноти:

Карамель, Ваніль , Сіль, Сандал

Перш за все це чудовий аромат справжньої солоної карамелі 😍 Горіхи для мене йдуть на другому плані, вони також доволі відчутні і роблять аромат більш цікавим , нібито це не просто фісташки, а фісташкове морозиво,тому що я відчуваю вершкову лактонну ноту. На задньому плані є ваніль, і далі скромно проступають квіткові ноти. Я чомусь не відчуваю ні жасмин,ні геліотроп. Квіти тут більше екзотичні, можливо квітка тіаре, хоч вона не зазначена в піраміді.

Аромат дуже смачний, він підіймає настрій . Це сонце, літо, відпочинок на березі моря коли в повітрі відчуваються аромати пляжних коктейлів,квітів, засобів для засмаги,тропічних фруктів.

Аромат дуже компліментарний, на нього часто звертають увагу і запитують назву.

Так як це спрей а не парфуми, то нажаль перші ноти швидко злітають , лишається лише солодке ванільне облачко. Але місту можна пробачити це.

Аромат про легкість, грайливий настрій ,радість та смаколики. Зустрічала думку що такі аромати цікаві лише для дівчаток - підлітків. Але не погоджусь. Аромат підійде жінкам та дівчатам ,незалежно від віку, коли є бажання створити певний позитивний ароматний настрій.

Для мене це аромат літа, з ним ідеально подорожувати , брати з собою у відпустку ,гуляти з друзями або використовувати вдома.

В мене раніше була тревел версія, то восени та взимку до спрею рука не тягнулась зовсім.

Завдяки тому що міст менш концентрований, його можна наносити на шкіру, волосся та одяг.

Розхід середній , стійким аромат не назвеш ,проте він і не зникає одразу , добре відчуваю на собі більше трьох годин. Далі аромат ніби зникає, але якщо наблизити ніс до місця нанесення, то відголоски аромату все ж відчутні.

Спрей Sol de Janeiro Crush CHEIROSA '62 не дуже дорогий, але і бюджетним його також не назвеш. Ціна залежить від об'єму та місця покупки. Повно розмір 240 мл коштує приблизно 1600 грн на даний момент.

Зараз я знайшла бюджетний аналог, аромат Jeanne Arthes BOUM Do Brasil, схожий відсотків на 90 на оригінал. Також планую зробити огляд на цей аромат.

Дякую за увагу 🫶