LUSH | Ополіскувач
Цікавий формат звичного засобу 🌿
Субота - день цікавих засобів !
Я ще той Лаші фан, тому спробував вже майже все в асортименті магазина, складно чимось мене здивувати у бренда , але здивую мабуть вас
🤣
Сьогодні про твердий ополіскувач для ротової порожнини 🌿
🌿
Зараз наші бренди все частіше і частіше випускають тверді шампуні та кондиціонери, якими вже нікого не здивуєш , але ось у Лаш ці продукти були вже років 20 тому , якщо не раніше (це настільки я слідкую за брендом).
Про гарні ініціативи бренду я писала в дописі Charity , якщо стисло: бренд має все мега екологічне , сертифіковане , купляє компоненти по правилам Справедливої торгової , перероблює свої ж банки та займається благодійністю по природі та тваринам.
Що ж це таке ?
Пакування: пластикова баночка (яку потім можна здати на переробку і отримати бонус) де написана вся інфа.
Також вказано склад та портрет та ім'я того , хто замішав продукт на Лаш кухні (таке є у всіє продуктів) та дата виготовлення. В мене продукт замішав Анатолі 🤭
✨На вигляд це блискучі м'які льодяники , які моментально розтворюються.
✨По запаху це солодка м'ята, але у бренда є аромати і цікавіші , я взяла банальний мятний )
✨Як використовувати : взяти цю пастилку до роту, додати трошки води і прополоскати рот як звичним ополісквачем .
💚Ну по- перше - це мега зручно!
💚по - друге - хто шукає натуральність , то натурально 🌿
💚по -трете - реально освіжає на довгий час подих та має приємний смак, не щипає , не пече.
Дуже зручно брати з собою в дорогу , так як взагалі не займає місця і не важить багато. Я прям оцінила! ☺️
В банці 70 штук, тому вистачить надовго особливо якщо брати саме як тревел формат . 🫧
🫧Також можна парочку пастилок закинути в сумочку і коли десь в ресторані чи на побаченні треба освіжитись , це нереально зручне рішення.
У бренда в такому форматі є і зубна паста , що також мега зручно 💙
Знаєте бренд Лаш? що пробували?
Коментарі (0)