Yustal

Міні-лак для нігтів Lovit

Міні-лак для нігтів Lovit

Не так складно зайти в магазин відомої мережі дешевих товарів “А-ра”, як вийти з нього без покупки. Спеціалісти добре попрацювали, щоб в ньому хотілось шаритись та шукати скарби. Я зайшла за губкою для душу (і ця губка за 8 гривень мені дуже сподобалась), а вийшла з губкою та міні-лаком для нігтів Lovit у відтінку номер 10, непоганий результат тренування витримки та сили волі. На цій спонтанній покупці мої муки з пошуку лаку для нігтів закінчились:

По-перше, колір. Чудовий не надто холодний, не надто темний чи світлий бузковий колір, майже тон-в-тон нігтьової пластини.

По-друге, розмір. Як виявилось, міні-лаки дуже добре підходять для коротких нігтів, тому що пензель також малий і крапля лаку на ньому виходить не надто велика для короткого нігтя.

По-третє, пензель. Невеликий, м’який та зручний.

Виготовив цей прекрасний лак український виробник ТОВ “Астра-косметик” за що йому велика подяка.

Лак гарно лягає в один шар, хоча доки він не висох здається, що будуть смуги, він не прозорий, спершу гарно блищить, але блиск швидко втрачається. Навіть коли я вже засинаю ввечері та навіть фарбуючи з ліхтарем мені вдається зробити з ним цілком пристойне та охайне покриття. Користуюсь вже понад місяць, лах не загус.

Міні-лак для нігтів Lovit
Міні-лак для нігтів Lovit