Sofiia_Ts

Тонувальний бальзам для волосся Syoss Color Glow

Привіт всім! Вперше в житті я рішила протонувати волосся, а чому? Можете привітати мене з першими сивими волосками 😄 І влітку в мене дуже вигоріло волосся, тому я хотіла надати одного тону.

До фарбування я ще не була готова, але побачила на акції такий бальзам і рішила, що прийшов час.

Чесно, я боялась це робити, бо начиталась відгуків, що бальзами надають відливи різних кольорів, тому тут варто правильно обрати свій відтінок.

Я маю волосся нефарбоване, русе, теплого відтінку, але я не хотіла рижих відливів, то взяла у кольорі Cool Brunette.

Бальзам упакований в картонну коробку, всередині йде металевий тюбик об'ємом 100 мл (на мою довжину вистачить на 2 використання). В наборі йде інструкція та поліетиленові тонкі рукавички.

Крем має кремоподібну густу текстуру. Дуже багато читала поганих відгуків про аромат, хоча сама не замітила. Так, вона пахне трошки хімічно, такий аромат часто відчувається в перукарнях. Але якщо ви знаєте як пахне фарба для волосся (я знаю, бо фарбую маму), то цей бальзам навіть буде приємним 😄

Щоб перевірити точний підтон, я нанесла тон на руки, і розтерла його в руках. Так як він йде холодним, я замітила фіолетові розові відливи, це нормально для того, щоб отримати такий колір холодного каштану. Тому для світлого волосся не підійде.

Все робила по інструкції: помила голову шампунем 2 рази, після цього просушила волосся рушником і розчесала. Покрила плечі рушничком, щоб не залишити плям та на тілі.

Бальзам зручно наносити зразу з упаковки на голову, тут би йому не вистачало якогось видовженого носика. Проте загалом зручно ним користуватись , він гарно розподіляється по волоссі. Наносила від коренів до кінчиків, весь процей зайняв 7 хвилин. Зачепила крабиком волосся, і лишила на 20 хвилин. Змивала головою вниз, вода була брудного рожевого відтінку (фото в кінці каруселі). Змила десь за 5 хвилин до прозорої води. Опісля не наносила кондиціонер, лиш незмивний догляд, термозахисний крем.

Склад аналізувати не буду, тут ясно ми не за доглядом прийшли 😄 Момент, що він йде без аміаку.

Тут ефект, такий як я хотіла, попадання в 10/10. Колір лишився майже такий самий як був, але зафарбувало висвітлене волосся на сонці та бейбі-волоски.

Через це волосся здається густішим.

Щодо пошкодження чи занадтої сухості (це я читала у відгуках) теж не замітила, звичайно це не догляд, тому тут не потрібно чекати розгладження та зволоження. Це можна виправити лиш спеціальним доглядом, масками та незмивними продуктами.

І найбільше, за що я переживала, щоб шкіра обличчя не здавалась бліда. Тут я теж була приємно здивована, що лице посвіжішало на фоні рівного тону волосся, підкреслились риси обличчя та темні брови. Обличчя наборот стало більш контрастним.

Я дуже рада, що спробувала цей тонуючий бальзам, бо хоч зміни не значні, але я довго наважувалась. Тепер хочеться більше експериментів 😄

Тому хто хоче підкреслити свій тон волосся, можу рекомендувати Syoss Color Glow, він лиш злегка зробить ваше волосся рівним та однотонним, головне правильно обрати свій відтінок. Для тонування у зовсім інший колір, бальзам може не впоратись, а надати якраз ті яскраві підтони (особливо це буде замітно на світлому волоссі), які наоборот хочеться уникати.

Дівчата, а ви фарбуєте волосся? Якщо так, надаєте перевагу своїм світлішим чи темнішим відтінкам від свого власного?

На вашу думку, який би відтінок мені підійшов? Бо я бачила багато відео, як визначають твій кольоротип (весна, літо, зима, осінь) чи підтон обличчя і вибирають найкращий колір, щоб пдкреслити риси обличчя. Взагалі в цьому не розуміюсь 😄Мені здається підтон постійно міняється від світла)