Yuriivna

Крем,як ніжний дотик до шкіри|P.CALM Cato Cream

Крем,як ніжний дотик до шкіри|P.CALM Cato Cream
Крем,як ніжний дотик до шкіри|P.CALM Cato Cream

P.CALM-іноваційний косметичний бренд,який в основі свого створення має безпечний склад з активними компонентами,допомогає з різними та доволі частими проблемами зі шкірою.
Зневоднена втомлена на вигляд шкіра обличчя?Варто спробувати цей крем.

У мене саме мініатюра(10мл),яка представлена на сайті і я вже вкотре не можу не сказати,про те,як добре,що є міні-формат.По-перше для першого знайомства з брендом цього більш ніж достатньо,а по-друге,ціна повнорозмірного варіанту значно вище,ніж мініатюри,тому при покупці не так"б'є по гаманцю".

Туба має мінімалістичний дизайн,у світлих кольорах,справляє вже візуально-гарне враження.Єдине,що треба обережно видавлювати крем,добре притиснувши палець до туби,звідки й виходить сам крем,так як при перших спробах видавлювання,крем може опинитися на столі,на підлозі або в іншому місці.Тому,щоб уникнути цього,треба обережно давити на тубу та добре притискати палець до основи.

Склад містить в собі:
-УФ-фільтри
-Кераміди
-Олії
-Гіалуронова кислота
-Водорості
-Ніацінамід-
-Вітамін Е-
-Сквалан
-Омега жирні кислоти
-Центелла -
-Пребіотики,фермент,пробіотики
Крем дає якісне та довготривале зволоження шкіри,а не короткочасне,також має регенерюучу дію на пошкоджену шкіру.

Користуюсь цим кремом я в основному у вечірньому догляді,хоча він не конфліктує навіть з іншими засобами,наприклад тональними основами,які я наношу зранку.Після нанесення не залишає липкості або відчуття дискомфорту,важкості або жирної плівки на обличчя.
Текстура даного крему настільки ніжна,що майже не відчувається на шкірі після нанесення,швидко поглинається,наче шкіра-це квітка,яку довго не поливали водою.Крем має світлий колір, розподіляється по шкірі рівномірно,не скочується.
Маю ще тонік від цього бренду,ця парочка чудово працюють разом,але про нього буде окремий допис.Ці два засоби працюють на якісне зволоження та оздоровлення шкіри не тільки з візуальної сторони,а насамперед з середини шкіри.
Також крем я наношу після домашніх маніпуляцій з обличчям,крем заспокоює шкіру та зменшує почервоніння.

Щиро рекомендую спробувати хоча б мініатюру,так як вистачає її не на декілька використань,а якісне зволоження та результативність гарантована,особисто на своїй шкірі обличчя я це відчула.