Гармонійна симфонія конвалії та огірків)
Про парфумовану воду Mermade Countrycation 💚
Всім привіт✌️
Я нещодавно познайомилася з ароматом "Countrycation" від Mermade і він дійсно мене підкорив, розповідаю що ж в ньому є такого чарівного👇
💚 Пакування
Мені дуже подобається дизайн коробочок серії "Countrycation", він для мене дуже теплий та затишний, а ця дівчинка в яблуневому саду, наче лісова Мавка, дуже гарно).
Флакончик довгастий, компактний, виконаний зі скла. Поміститься навіть у саму маленьку дамську сумочку👌
Ковпачок знімний, флакон закриває міцно, сам по собі не злітає.
Розпилювач класичний, не можу сказати, що м'який, але натискається комфортно. Добре розпорошує аромат, не "плюється" і не тече.
Об'єм: 10 мл, витрата економічна. Також бренд пропонує пробничок - 3 мл та повний розмір - 50 мл.
💚 Консистенція
Водичка напівпрозора, має приємний, зелений підтон. На дотик не липка, не олійна та не жирна. Не залишає плям та слідів, ні на шкірі, ні на одязі. Абсолютно комфортна та невагома. Не викликала жодних алергічних реакцій.
💚 Ноти
Тип аромату: деревинні, фруктові
Початкова нота: Грейпфрут, Магнолія, Огірок
Нота серця: Конвалія, Тубероза, Яблуко
Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Сандал
Я б ще додала "квіткові" у тип аромату). Якщо чесно, то раніше навіть не звертала увагу на цей аромат у лінійці бренду, бо думала, що в ньому будуть домінувати деревинні ноти та магнолія і що аромат буде заважкий. Проте, коли дівчатка почали викладати дописи з описом аромату "Countrycation", де відмічали, що він весняний, свіжий та неймовірно ніжний, то зрозуміла, що він мені терміново потрібен та й не прогадала).
💚 Мої відчуття аромату
Відразу після розпилання відчувають солодкі нотки магнолії, свіжість та легка кислинка цитрусів, мені більше відчувається лимони, ніж заявлений грейпфрут.
Далі відчувається трохи яблучка, домашнього, з бабусіного саду, щось типу білого наливу).
А потім в аромат вступають конвалії зі своєю чистотою, ніжністю та солодкістю. На контрасті з ними відчуваються свіжі, водні та бодьорі нотки соковитого огірка, знову ж таки з бабусіної грядки).
Наприкінці є трохи димного та теплого сандалу, але він не обтяжує аромат, а гарно підкреслює його.
Для мене в цьому ароматі домінують саме конвалії та огірки. Таке поєднання створює чудову весняну атмосферу з відчуттям легкості, безтурботності, ніжності та жіночності).
З цим ароматом таке відчуття, ніби я приїхала у травні до бабусі, на вулиці ранок, відчувається прохолодна свіжість. Я зірвала декілька огірків з грядки та пішла в глиб яблуневих дерев, серед яких знайшла галявину з неймовірно ароматними конваліями).
Аромат мені дійсно дуже сподобався, на весну-літо - це чудовий, легкий та приємний варіант. Він має короткий шлейф. Не душить та не провокує головний біль.
Стійкість: близько 4-5 годин на шкірі, та день 6-7 годин на одязі та волоссі.
💚 Загальні враження
- Дуже ніжний, свіжий, весняний та неймовірно жіночний аромат.
- Непогана стійкість.
- Аромат не викликав ніяких неприємностей у вигляді головного болю та задухи.
- Зручний, компактний формат.
До цієї парфумованої водички тягнеться рука, зараз користуюся тільки нею, бо аромат зачаровує своєю весняною атмосферою та безтурботністю). Раніше думала, що "Our Summer" - це мій ідеальний аромат від MERMADE , але зараз буду вагатися, бо "Countrycation" не менш ідеальний).
Допис про аромат "Our Summer" тут: https://club.makeup.com.ua/post/21982/
Дякую за увагу💚
Коментарі (0)