olena_glossy

Maybelline New York Sky High: яку обрати?

Maybelline New York Sky High: яку обрати?

Одна туш добре, а три краще? Чи таки можна обійтись однією? Порівняю три туші Sky High - Black, Cosmic black та Burgundy. Натискай «Дізнатися більше»

Пакування. Корпус туші пластиковий з випуклим написом SKY HIGH у кольорі рожевого золота. У класичної чорної туші корпус має відтінок рожевого металіку, у космічно-чорної - чорний, а у бургунді - фіолетово-бордовий.

Жодна з них не має пломб чи захисної плівки.

Силіконова гнучка щіточка трохи звужена до кінчика завдяки різній довжині ворсинок. Нюанс: у класичної туші вона трішечки гнучкіша, але ця різниця майже невідчутна і треба добряче повигинати щіточки, щоб це помітити.

Консистенція туші кремова, але cosmic black та burgundy здаються трішки густішими вже з перших використань (відповідно ці туші у порівнянні почали швидше висихати).

Колір:

  • Класична Black - глибокий чорний
  • Cosmic Black - ще інтенсивніший чорний
  • Burgundy - загадковий бургунді

Що маємо по факту?

Якщо зробити свотчі на руці, туш у відтінку Burgundy відразу виділяється. Класична Black наче має якусь коричневатість, а Cosmic Black - більш вугільна.

Але на віях усі три туші виглядають просто темними. Нанесені в один шар, Black і Cosmic Black майже не відрізняються. Навіть Burgundy на віях виглядає схожою. Але тут є свій нюанс - на сонці туш Burgundy переливається відтінком бургунді, що особливо гарно виглядає з макіяжем у таких тонах.

При нанесенні кількох шарів різниця стає помітнішою: Cosmic Black виглядає трішки темнішою, ніж Black.

Враження. Туш чудово подовжує вії, розділяє, підкручує їх та додає трохи обʼєму. Але так не одразу… Спочатку нею незручно користуватись, вона зліплює вії докупи і доводиться звикати до гнучкої щіточки (особливо класичної). Тушам треба трохи «відлежатися» і тут перевагу отримують cosmic black та burgundy, адже у них цей період минає швидше, напевно через те, що вони трохи густіші.

Після “відпочинку” (у мене лежали місяць) туші неймовірно гарно лягають на вії 🤩 Так, як я люблю - війки розділені.

Туші стійкі, не сиплються, не відбиваються. Але щоб змити, потрібно докласти трішки зусиль і ретельно розмочити міцелярною водою.

Туші Sky High частіше використовую для яскравих макіяжів та коли потрібно стійкості. При щоденному використанні таких щільних, стійких тушей з часом повіку починає покидати більше вій. Тому на питання, чи треба три туші Sky High в косметичці? Для себе скажу - ні. Я б обрала одну з них для особливих макіяжів та взяла б на щодень якусь легку термотуш 😉

Загалом, туші Sky High - чудові, але їм треба дати трохи часу, щоб вони по максимуму розкрили свій потенціал.