Столярчук Юля

Mermade знайомство з брендом .

Mermade знайомство з брендом .
Mermade знайомство з брендом .

І щож засіб в мене , замовляючи 2 гелі для вмивання вирішила розпочати з цієї малютки (замовляла 2 бо ця маленька всьо 50 мл, вирішила,що надовго не вистачить) .

По правді надій особливих не строїла була впевнена ,що більше всього ,що цей бренд не для мене , не сподобається🫢

Але цікавість взяло своє🙃

Люблю я тестувати все українське,і спостерігати як розвиваються українські бренди 🙂

Mermade знайомство з брендом .

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Acrylates/C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Parfum, Allantoin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate.

Склад є хорошим ☺️

Середня безпека і це:

- Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.

Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає подразнення шкіри та інших побічних ефектів.

- Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.

Маленька туба білого коляру яка поміщається в долонь та яку зручно брати з собою десь в дорогу,з зеленим надписом і з ніжно рожевою кришечкою яка легко відчиняється.

Засіб має гелево більш густу клейку текстуру,прозорого кольору,з легким кокосовим ароматом , я не любителька кокосового аромату і взагалі не люблю все,що зв'язано з ароматом . Але цей не докучливий і ледь відчутний тому для мене він не є мінусом .

І тут цей бренд став для мене знахідкою, я тепер жалкую , що Не спробувала його раніше😢

тут ідеально стало для мене все , ціна його мізерна . А якійсь мене просто вразила 😍

Тепер хочеться спробувати все , і вже є засоби які я добавила собі в корзину до наступного замовлення 😉

І тааак, що саме мені сподобалось ....

Я люблю гелі після яких шкіра чиста аж до скрипу. люблю відчуття дуже чистого обличчя, засіб взагалі не викликав алергічних реакцій .

Не має відчуття стягнутості обличчя , і це важливо так як зараз я не люблю і рідко наношу зволоження на шкіру.

Тому хто ще не спробував я щиро раджу не затягувати😉

Mermade ви заполонили моє сердечко , а тепер я вимагаю більший обєм цього засобу 💚