Рідкий хайлайтер для обличчя Dior
Трохи про dior 🫶
За першу половину літа - встигла прибрати багато чого… Не виключенням став рідкий хайлайтер від діор, точніше два. Dior Forever Glow Maximizer Highlighter у відтінках Gold та Pearly 🫶
Я давно користуюсь сухим хвйлайтером від діор, та навіть маю запаковану «про запас» Dior Forever Couture Luminizer Highlighter Powder, проте цікавість спробувати рідкий не полишала мене. Обрала найсіяючий pearly, та з ноткою засмаги gold.
Обидва відтінки дуже гарні, та ідеальні в плані нанесення, «розтушування», та «застигання». Але мені здається треба було брати відтінок nude 🤔
По перше, я не знаю чим думала коли брала Pearly 🤣 бо в мене такий э від діор тільки сухий 👇 навіть колись робила на них відео
https://club.makeup.com.ua/looks/5701/
Але нічого, то ж сухий 😂 а це рідкий 🤌 проте можливо я рідкий подарую мамі, хоча напевно їй краще купити у відтінку Rosy або Peachy , буде як хайлайтер та румяна 👌
Стосовно відтінку gold, то з ним не помилилась, але він - сезонний, з ним мені потрібен хоч якийсь мінімальний загар, тоді це виглядає гарно, бін трохи бронзує та загалом виконує роль бронзеру та хайлайтеру одночасно.
Коментарі (0)