Моя перша щітка для сухого масажу: як я відкрила для себе цей приємний ритуал
Оскільки раніше я ніколи не робила сухий масаж, перед тим як почати, я зробила невелике дослідження. Розібралася, коли можна його робити, а коли ні, і як це робити. Розкажу про свій перший досвід і враження від щіточки.
Останнім часом я з усіх прасок чую про сухий масаж щіткою. Але я маю досить ніжну шкіру і тому завжди боялася спробувати. Потім начиталася відгуків на цю щітку. Дівчатка писали, що вона досить м’яка, і я вирішила спробувати.
Спочатку розкажу, що я дізналася про сам сухий масаж і для чого він потрібен, а потім розкажу про досвід використання щітки від бренду Lunnitsa.
Переваги та недоліки сухого масажу шкіри
Завдяки своєму впливу на організм людини масаж набуває великої популярності. І я повністю можу зрозуміти чому:
Переваги
- Сухий масаж стимулює крово- та лімфоток, що сприяє покращенню загального стану шкіри.
- Це ефективний спосіб ексфоліації, оскільки щітка видаляє ороговілий шар шкіри, роблячи її м'якшою та приємнішою на дотик.
- Регулярне використання може допомогти в боротьбі з целюлітом, покращуючи текстуру шкіри.
- Масаж можна легко виконувати самостійно вдома.
Недоліки
- Якщо шкіра чутлива або має відкриті рани, сухий масаж може викликати подразнення або дискомфорт.
Як робити масаж
- Підготуйте щітку для масажу. Уважно підбирайте жорсткість щітки під свою шкіру.
- Шкіра повинна бути сухою, без олій, масел тощо.
- Рухайтеся знизу вгору, починаючи з ніг. Робіть легкі кругові рухи від стоп до колін, а потім від колін до стегон. Уникайте ділянок з лімфатичними вузлами за коліном.
- На стегнах і сідницях використовуйте кругові рухи. Масажуйте від коліна вгору до талії.
- Масажуйте живіт за годинниковою стрілкою. Це сприяє роботі кишечника.
- Для рук робіть рухи від пальців до плечей. Не забувайте про долоні та лікті.
- Після масажу прийміть душ, щоб змити відмерлі клітини шкіри. Не забудьте зволожити шкіру кремом.
Перші враження
Я маю досить чутливу шкіру і боялася, що мені буде боляче. Але завдяки тому, що щітка досить делікатна, процедура пройшла приємно. Я відчувала приємне поколювання, а після самого масажу відчуття на шкірі було чудовим.
Я робила все за інструкцією, лише обходила місця з подряпинами та капілярними сіточками. Далі прийняла душ і в кінці зволожила шкіру батером для тіла.
Яка ж м’яка шкіра у мене була! Таке враження, що я скинула пару кілограмів. Відчуття дуже легке, шкіра м’яка і приємна. Ороговілі частинки гарно відлущились.
Процедура сухого масажу стала для мене справжнім ритуалом. Я використовую щітку вранці перед душем двічі на тиждень. Спочатку я масажую ноги, потім переходжу до стегон, живота та рук. Щітка легко ковзає по шкірі, а масажні рухи допомагають зняти напругу та покращити кровообіг.
Зовнішній вигляд і зручність щітки
Щіточка виглядає приємно. Вона прийшла в тканинному мішечку на зав’язочках. Я використовую його для зберігання, бо після кожного масажу я її мию, і краще зберігати в закритому місці, щоб вона не припадала пилом.
Сама щітка зроблена з дерева і має тканинну ручку, щоб було зручно тримати. Щетинки розташовані досить щільно і вони достатньо довгі. Ручка дає можливість щітці не вислизати під час виконання масажу. І вона дуже зручна. У мене на руці трималася ідеально.
Результати
Після декількох тижнів регулярного використання я помітила значні зміни. Шкіра стала більш еластичною, а текстура покращилася. Відчуття легкості та свіжості після масажу просто неймовірні! Також я помітила, що після гоління перестали з’являтися врослі волоски. Я думаю, це ще пов’язано з тим, що шкіра завжди добре відлущена.
Єдине, що я б відзначила, — це те, що під час масажу потрібно бути обережною, особливо якщо шкіра чутлива. Я рекомендую починати з легших рухів, щоб уникнути подразнень. Також важливо не забувати про зволоження шкіри після масажу, щоб підтримувати її в хорошому стані.
Про антицелюлітні властивості казати зарано. Але я вважаю що одними масажами таку проблему не вирішити. Для цього потрібен комплексний підхід, враховуючи правильне харчування спорт і тд. А ці масажі це гарне доповнення до цього процесу
Висновок
Загалом, я дуже задоволена покупкою щітки для сухого масажу. Це чудовий спосіб покращити стан шкіри. Якщо ви шукаєте ефективний і приємний спосіб догляду за собою, рекомендую спробувати сухий масаж щіткою.
Коментарі (0)