Фісташка

Моя перша щітка для сухого масажу: як я відкрила для себе цей приємний ритуал

Останнім часом я з усіх прасок чую про сухий масаж щіткою. Але я маю досить ніжну шкіру і тому завжди боялася спробувати. Потім начиталася відгуків на цю щітку. Дівчатка писали, що вона досить м’яка, і я вирішила спробувати.

Спочатку розкажу, що я дізналася про сам сухий масаж і для чого він потрібен, а потім розкажу про досвід використання щітки від бренду Lunnitsa.

Завдяки своєму впливу на організм людини масаж набуває великої популярності. І я повністю можу зрозуміти чому:

Переваги

1. Сухий масаж стимулює крово- та лімфоток, що сприяє покращенню загального стану шкіри.
  2. Це ефективний спосіб ексфоліації, оскільки щітка видаляє ороговілий шар шкіри, роблячи її м'якшою та приємнішою на дотик.
  3. Регулярне використання може допомогти в боротьбі з целюлітом, покращуючи текстуру шкіри.
  4. Масаж можна легко виконувати самостійно вдома.

Недоліки

1. Якщо шкіра чутлива або має відкриті рани, сухий масаж може викликати подразнення або дискомфорт.
  1. Підготуйте щітку для масажу. Уважно підбирайте жорсткість щітки під свою шкіру.
  2. Шкіра повинна бути сухою, без олій, масел тощо.
  3. Рухайтеся знизу вгору, починаючи з ніг. Робіть легкі кругові рухи від стоп до колін, а потім від колін до стегон. Уникайте ділянок з лімфатичними вузлами за коліном.
  4. На стегнах і сідницях використовуйте кругові рухи. Масажуйте від коліна вгору до талії.
  5. Масажуйте живіт за годинниковою стрілкою. Це сприяє роботі кишечника.
  6. Для рук робіть рухи від пальців до плечей. Не забувайте про долоні та лікті.
  7. Після масажу прийміть душ, щоб змити відмерлі клітини шкіри. Не забудьте зволожити шкіру кремом.

Я маю досить чутливу шкіру і боялася, що мені буде боляче. Але завдяки тому, що щітка досить делікатна, процедура пройшла приємно. Я відчувала приємне поколювання, а після самого масажу відчуття на шкірі було чудовим.

Я робила все за інструкцією, лише обходила місця з подряпинами та капілярними сіточками. Далі прийняла душ і в кінці зволожила шкіру батером для тіла.

Яка ж м’яка шкіра у мене була! Таке враження, що я скинула пару кілограмів. Відчуття дуже легке, шкіра м’яка і приємна. Ороговілі частинки гарно відлущились.

Процедура сухого масажу стала для мене справжнім ритуалом. Я використовую щітку вранці перед душем двічі на тиждень. Спочатку я масажую ноги, потім переходжу до стегон, живота та рук. Щітка легко ковзає по шкірі, а масажні рухи допомагають зняти напругу та покращити кровообіг.

Щіточка виглядає приємно. Вона прийшла в тканинному мішечку на зав’язочках. Я використовую його для зберігання, бо після кожного масажу я її мию, і краще зберігати в закритому місці, щоб вона не припадала пилом.

Сама щітка зроблена з дерева і має тканинну ручку, щоб було зручно тримати. Щетинки розташовані досить щільно і вони достатньо довгі. Ручка дає можливість щітці не вислизати під час виконання масажу. І вона дуже зручна. У мене на руці трималася ідеально.

Після декількох тижнів регулярного використання я помітила значні зміни. Шкіра стала більш еластичною, а текстура покращилася. Відчуття легкості та свіжості після масажу просто неймовірні! Також я помітила, що після гоління перестали з’являтися врослі волоски. Я думаю, це ще пов’язано з тим, що шкіра завжди добре відлущена.

Єдине, що я б відзначила, — це те, що під час масажу потрібно бути обережною, особливо якщо шкіра чутлива. Я рекомендую починати з легших рухів, щоб уникнути подразнень. Також важливо не забувати про зволоження шкіри після масажу, щоб підтримувати її в хорошому стані.

Про антицелюлітні властивості казати зарано. Але я вважаю що одними масажами таку проблему не вирішити. Для цього потрібен комплексний підхід, враховуючи правильне харчування спорт і тд. А ці масажі це гарне доповнення до цього процесу

Загалом, я дуже задоволена покупкою щітки для сухого масажу. Це чудовий спосіб покращити стан шкіри. Якщо ви шукаєте ефективний і приємний спосіб догляду за собою, рекомендую спробувати сухий масаж щіткою.