Моє знайомство з Jole. Двійка, що врятувала мою шкіру
Немає сумнівів у дієвості 😉 Сироватка з азелаїновою кислотою 10% та відновлюючий ламелярний крем Jole. Врятувала ДВІЧІ і йду з нею надалі пліч-о-пліч
Я вихваляла ціле комбо з шкірних захворювань і візуальних недоліків, які ще й хронічні 🥲: акне, періоральний дерматит і купероз. Тож для такої чутливої і проблемної шкіри дуже складно обрати косметику, щоб ідеально підходила. Тобто лікувала одне, але не шкодила іншому.
Однак завдяки косметологу Вікторії ❤️ мені підібрали продукти, які будуть покривати потреби шкіри, борючись із проблемами, не провокуючи нових, що раніше траплялося часто.
Тому сьогодні розповідаю про два ключових засоби, які у моїй ВЕЧІРНІЙ доглядовій рутині стабільно протягом 2 місяців.
Чому врятували двічі? Бо перші видимі результати були уже всередині липня і я готувала допис. Однак подорож, потім дороги, незаплановані зустрічі, СТРЕС - вуаля, нові висипання. Тому у цьому дописі я покажу більш видиме ДО/ПІСЛЯ боротьби з висипаннями, які з'явилися внаслідок стресових ситуацій і виглядали гірше, ніж моє загальне "до" ще у червні. Так ви разом зі мною зможете впевнитися у роботі продуктів.
Крім того, хочу наголосити, що це не кінцевий результат, бо робота з комедонами і постакне доволі тривала, яка може тривати до пів року. Тим паче у мене азелаінова кислота, яка діє м'яко, однак тривало. Отже я ще буду з'являтися з прогресом.
Для більшої зацікавленості спойлер уже:
*але не забувайте, що детальніше і найцікавіше далі 😉
Сироватка від акне з азелаїновою кислотою Jole Azelaic Acid 10% Serum
Мега-зручний формат помпи.
Об‘єм 30 мл.
Ціна 595 грн, але на акціях можна вихваляти і за ≈ 480 грн 🔥
✅ підходить для боротьби з акне
✅ підходить шкірі схильній до висипань
✅ усуває почервоніння
✅ бореться з гіперпігментацією
Азелаїнова кислота вважається однією з найбільш м‘яких за дією, тому підходить навіть чутливій шкірі, шкірі з розацеа чи куперозом. От, як мій випадок - комбо по всіх 3 пунктах))
Сироватка має легку текстуру молочного кольору. Вона не рідка, бо не тече, а тримає форму. Через це дуже зручна у використанні.
Ще один великий плюс - відсутність запаху.
У складі містить не лише азелаінову кислоту, яка має антибактеріальні та протизапальні властивості, що допомагають зменшити запалення та боротися з бактеріями, що спричиняють появу акне, а й корисні активні компоненти 👇🏻
💧 ніацинамід - допомагає відновити шкіру, поліпшити текстуру і тон: зменшує запалення, почервоніння, покращує бар’єрні функція, регулює вироблення себуму
💧 сквалан - зволожує, живить, регенерує
💧 амінокислоти - зміцнюють тканини шкіри, відновлюють її
💧 алантоїн - стимулює регенерацію, позбавляє шкіру від ороговілмх клітин, пом’якшує її, а також збільшує вміст води у клітинах
💧 бісаболол - має протигрибкові властивості, покращує стан і зовнішній вигляд шкіри, зволожує і заспокоює, сприяє відновленню гідроліпідної мантії
Тож не складно зрозуміти, що сироватка є дуже м’якою за дією, завдяки чому особливо крута для чутливошкірих.
А тепер я розповім як вона діє і чому це робоча конячка.
Сироватку наносила у кількості горошини на чисте сухе обличчя сухими руками ЩОВЕЧОРА, без попереднього ступінчастого етапу введення, він тут не потрібний. Завдяки комфортній текстурі, вона легко розподіляється, не залишаючи жирності чи липкості. Після неї обличчя відразу сяє і вже виглядає більш здоровим.
Однак результат не слід очікувати відразу, він проявляється поступово. Саме так у мене і було.
Перший результат я побачила на 2.5-3 тижні. Кількість закритих комедонів на лобі стрімко зменшилася, шкіра виглядає більш сяючою і постійно зволоженою.
Також вона допомогла мені позбутися декількох болючих підшкірників на щоці приблизно за 1.5-2 тижні.
Фото з результатами додаю вкінці.
Відновлювальний ламелярний крем для обличчя Jole Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repair
Цей кремчик потрібен для відновлення шкіри, а для мене це дуже важливо, особливо після застосування активів.
Його об‘єм 50 мл.
Туба невелика, доволі зручна і м‘яка.
Дозатор чудово функціонує.
Ціна 635 грн, а на знижках, як зараз і за 500 грн вихопити можна.
Повірте, за ці гроші - це скарб!!!)
Текстура білого кольору, кремова, доволі легка і не жирна. Не відчувається якась маслянистість чи важкість, навпаки він доволі легкий, хоч і не гелевий.
Обожнюю саме легкі відновлюючі крема, які не обтяжують шкіру, поки відновлюють її.
Аромат також відсутній.
Склад у крему надзвичайно крутий, такий потужний, що не залишається сумнівів щодо відновлення 🔥
Хочу виокремити основні активи:
💧 екстракт центели азіатської - надає регенеруючі та протизапальний ефект, здатний омолоджувати шкіру
💧 олія примули вечірньої - підсилює бар’єрні властивості шкіри, гарно зволожує;
💧 амінокислоти (валін, серин, лізин) - забезпечують тривале зволоження, є компонентами натурального зволожуючого фактора шкіри;
💧 гіалуронова кислота - затримує вологу зсередини, глибоко потужно зволожує, пом‘якшує і вирівнює шкіру;
💧ніацинамід - покращує бар’єрні функції шкіри, зменшує дрібні зморшки, освітлює пігментні плями
💧 пантенол - зволожує, заспокоює подразнень шкіру, пришвидшує відновлення
💧 бісаболол - заспокоює та стимулює процеси загоєння шкіри
💧 коензим Q10 - уповільнює процеси старіння, стимулює синтез колагену та процеси регенерації клітин
💧 ферулова кислота - має антиоксиданті властивості, стимулює вироблення колагену, освітлює постакне, вирівнює рельєф і захищає від фотостаріння
💧бета-глюкан - прискорює відновлення й загоєння шкіри, має протигрибкові властивості
💧 вітамін С - наділений антиоксидантними властивостями, підвищує захисний бар’єр, вирівнює тон шкіри, борючись з пігментацією та постакне
Супер-потужний та ефективний склад. Тому очікування були грандіозні. Чи не дарма? НІ!
Крем дуже сподобався за дією. Він вмить усуває почервоніння, лущення, якщо вони є, допомагає відновитися шкірі після активів, навіть механічних пошкоджень. З цим кремом у мене швидше загоїлися подряпини на обличчі.
Жодної негативної реакції за час використання не було.
Завдяки ньому шкіра завжди виглядає наповненою, зволоженою і без подразнень. Просто ВАУ 🔥
Довгоочікувані ДО/ПІСЛЯ з різницею близько 3,5 тижнів. Загальні враження від обох продуктів. Чи виправдали сподівання?
Однозначно виправдали!
Завдяки сироватці, нехай і повільно, але я дійшла до гарного стану шкіру. Так, інколи з’являються поодинокі висипи, але вони швидко зникають. Болючі і глибокі запалення також минули завдяки цьому догляду, на це потрібен був час.
На моєму обличчі не погіршився стан судинної сітки (траплялось це від неправильно підібраних активів). Навпаки, шкіра на щоках стала більш щільнішою.
Коли трапилося загострення дерматиту, то сироватка навіть допомогла, а крем додатково заспокоював.
Завдяки крему моя шкіра завжди зволожена, без почервонінь, сухості і подразнень.
Вона м‘яка, приємна на дотик і більш рівна й однорідна на вигляд. А подивіться як сяє.
Найбільшим здивуванням, відкриттям і просто приємним бонусом для мене стало зменшення видимості темних кіл навколо очей. Крем я також використовувала на цю зону замість крему навколо очей.
Саме крем напевно і зачепив найбільше, бо він виконує чимало функцій, не дарма ж такий багатий склад!)
Чесно кажучи, не відразу могла повірити, що усього 2 засоби зможуть допомогти мені ЗНАЧНО покращити стан шкіри. Головне не кидати цей догляд відразу, бо результат однозначно НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ.
Упевнена, що як сироватку, так і крем, я буду повторювати. Склад, дія, текстури, відсутність ароматів - по кожному пункту влучання у саме яблучко 🎯
Тому вам теж раджу спробувати засоби бренду, серед їх асортименту точно можна знайти щось для себе.
Я ще обов’язково візьму суто зволожуючу косметику Jole та для покращення тону шкіри 🥰
Сподіваюся вам було цікаво, адже у цей допис вкладено чимало сил у часу 🫶🏻
Коментарі (0)