Дарина🦉

Маска з глутатіоном для обличчя

Маска з глутатіоном для обличчя
Маска з глутатіоном для обличчя

Моє знайомство з брендом Genabelle, почалось з цієї маски з глутатіоном для обличчя. Я доволі скептично відношусь до масок для обличчя в такому форматі, але ця дійсно варта вашої уваги!

💦Особливості та склад Genabelle Glutathione Brightening Ampoule Mask (від виробника):

- веганська основа, яку не тестували на тваринах; 
- ідеально прилягає до обличчя завдяки зручному лекалу;
- глутатіон блокує синтез меланіну, зменшуючи пігментацію;
- швидко абсорбується і проводить потужну терапію шкіри;
- VITA комплекс у складі підтягує та освітлює шкіру, надаючи їй природного сяйва;
- ніацинамід чинить заспокійливу та відновлювальну дію.

💦Склад:

Water, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Niacinamide, Diglycerin, Glycerin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (750ppm), Hippophae Rhamnoides Extract(750ppm), Myrciaria Dubia Fruit Extract(300ppm), Hydroxyacetophenone, Caprytyl Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ammonium Polyacryloy|Dimethyl Taurate, T-Butyl Alcohol, Glutathione(5,000ppm), Xanthan Gum, Adenosine, Disodium Edta, Trane Хатіс Acid, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid.

З головного:

  • Niacinamide (Ніацинамід): Вітамін B3, допомагає зменшити почервоніння шкіри, покращує її текстуру, зменшує зморшки та посилює бар'єрні функції шкіри.
  • Diglycerin (Дигліцерин): Зволожуючий агент, що забезпечує тривале зволоження шкіри.
  • Glycerin (Гліцерин): Зволожувач, який притягує вологу з повітря і утримує її в шкірі, роблячи її більш м'якою і гладенькою.
  • Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract (750ppm) (Екстракт плодів терміналії фердинандської, 750ppm): Екстракт з високим вмістом вітаміну C, який сприяє антиоксидантному захисту шкіри.
  • Hippophae Rhamnoides Extract (750ppm) (Екстракт плодів обліпихи, 750ppm): Багатий на вітаміни та жирні кислоти, забезпечує живлення та захист шкіри.
  • Myrciaria Dubia Fruit Extract (300ppm) (Екстракт плодів мирціарії дубії, 300ppm): Відомий високим вмістом вітаміну C, допомагає освітлювати шкіру та покращує її тон.
  • Hydroxyacetophenone (Гідроксиацетофенон): Антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень, викликаних вільними радикалами.
  • Dipotassium Glycyrrhizate (Дипотасій гліциризат): Витяжка з кореня солодки, яка має протизапальні властивості та заспокоює подразнену шкіру.
  • Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію): Солі гіалуронової кислоти, які ефективно зволожують шкіру, заповнюючи втрату вологи.
  • Glutathione (5,000ppm) (Глутатіон, 5000ppm): Потужний антиоксидант, який допомагає зменшити пігментацію та освітлити шкіру.
  • Adenosine (Аденозин): Антивіковий інгредієнт, який допомагає зменшити зморшки та покращує пружність шкіри.
  • Tranexamic Acid (Транексамова кислота): Використовується для освітлення шкіри і боротьби з гіперпігментацією.
  • 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (3-O-етил аскорбінова кислота): Стабільна форма вітаміну C, що використовується для освітлення шкіри та захисту від пошкоджень.

💦Маска представлена у саше (доволі якісне та зручне пакування). В середині дуже багато есенції (фото в каруселі). Об'єм 25 г

Сама маска виготовлена з 100% бавовни, вона дуже приємна до шкіри, маючи наразі чутливу та роздратовану шкіру, вона ідеально підійшла. Матеріал дуже приємний (не та волога серветка🤣, як зазвичай в масках такого формату!). Лекало дуже зручне, комфортно прилягає, не сповзає, гарно тримається.

💦Спосіб використання від виробника:

Відкрийте паковання, обережно нанесіть маску на обличчя, поплескайте пальцями по масці для максимального прилягання до шкіри. Залиште маску на 10-20 хвилин. Зніміть маску, а потім нанесіть решту есенції руками на обличчя для максимального всотування.

💦Мої враження:

✨По перше вона дуже круто заспокоює шкіру, мої почервоніння стали менш помітними

✨Це виразний освітлювальний ефект, і загалом колір шкіри став набагато краще

✨Глибоке живлення та зволоження, залишається дуже багато есенції, яка працює як супер зволожуюча сироватка, після маски мені не треба наносити поживний крем

✨Сама есенція дуже приємної та легкої текстури (прозорого кольору), добре розподіляється, залишає після себе гарне природне сяйво

✨На дотик шкіра дуже м'яка

✨Класний та зручний формат (можно всюди брати з собою!)

Тож, маска з глутатіоном для обличчя - це дійсно дієва штучка, яка тепер займає перше місце в моїй доглядовій рутині!

Маска з глутатіоном для обличчя
Маска з глутатіоном для обличчя
Маска з глутатіоном для обличчя