Не luxury, але улюблені!
Три мої скарби! Це не найдорожчі засоби, які в мене були та є. Але самі дієві наразі в цій ціновій категорії!
- Засіб для росту вій Cherisher Cherish Lash
- Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask
- Антивікова сироватка для обличчя та шиї BIOselect Naturals Age Embrace Serum
- 1. Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся - це найкращій для мене засіб, від нього я дійсно бачу результат! Таке враження, що він створенний саме для мого волосся, плюс він дуже зручний в використанні (незмивний, спеціально для таких ледачих як я!) Дуже його люблю, та щиро раджу всім його спробувати. Він точно відпрацьовує свою ціну 👌🏼
Антивікова сироватка для обличчя та шиї
2. Сироватка від BIOselect Naturals, не бюджетний бренд (як на мене), але дуже дієвий. Легка та приємний текстура, зручний формат, а головне результат вражає. Наразі до неї більше тягнеться рука! Обов'язково поділюсь своїми враженнями та результатом🤍
Cherisher
3. Засіб для росту вій.
Засіб, який за два місяці творить дива з віями! Дуже дієва штучка, і однозначно варта своїх коштів! Результат дійсно вражає! Рада, що познайомилась з цим брендом, завдяки клубу🖤
Дякую за увагу 🦉
Коментарі (0)