Тональний крем від Estee Lauder: чому його так люблять блогери та візажисти
Тональний крем – це для мене взагалі базовий засіб у косметичці. Без нього – це наче бути без гелю для брів та туші для вій.
За багато років своєї любові до тональних засобів я була дещо полігамна: змінювала косметичку сотні разів, імпровізувала, металась між люксом та бюджетними засобами, шукала ідеальний варіант, яким і виявився для мене Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10.
Якщо комусь важливо, додаю склад:
- Water/Eau/Aqua, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Polyglyceryl-3 Disostearate, Magnesium Sulfate, Tribehenin, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Methicone, Polymethylsilsesoquioxane, Laureth-7, Disteardimonium Hectorite, Cellulose Gum, Propylene Carbonate, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di_Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alumina, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate
На фото 1 – відтінок 2N1. На фото 2 я порівняла його та 1N1, аби було зрозуміло, що різниця між ними не дуже велика. На фото 3 – мейкап з тоном 2N1 та бронзером Diorskin 003.
Цей тональний крем використовують і мої подруги, які ще ні разу не висловились негативно у бік цього красунчика.
Мої вимоги завжди були скромні: аби тональник був стійким, не створював дискомфорт на шкірі (липкість, жирний блиск, надміркову щільність), не провокував запалення, а також ідеально сконтактувався з моїм тоном обличчя. До речі, колекція Double Wear нараховує дуже велику кількість відтінків: з позначками N (природній підтон), W (жовтий) та C (рожевий).
На літо я обираю відтінок 2N1 Desert Beige (хоча навіть його мені доводиться доповнювати бронзером, але з темнішим поки не ризикую), на зиму – 1N1 Ivory Nude. Зауважу, що останній не дуже світлий.
Також маю для вас реальні свотчі найпоширюваніших відтінків (сподіваюсь, це допоможе вам обрати “наосліп” свій), а також свотчі від подруг, які використовують відтінки 1N0 Porcelain (фото 2) та 1N2 Ecru (фото 3).
Мої особисті спостереження:
- стійкість – 10-12 годин, бездоганно тримається і не плямиться протягом усього дня, навіть у спеку;
- наноситься найкраще вологим бьюті-блендером або пензликом для тональної основи;
- не окислюється від слова “взагалі”;
- не утворює комедони;
- фініш – сатиновий: для матування все ж доведеться використовувати прозору пудру.
І важлива ремарка: дозатор купується окремо та може використовуватись багато разів.
Коментарі (0)