Hrystja_

Здається я його шукала…

Здається я його шукала…

Тут дуже зручний тюбик з носиком. Ним легко проходити по потрібних місцях.

Запах теж досить класний. Не всі шампуні навіть так пахнуть.

Текстура для мене ідеальна...Мені нагадує манку, змочену молоком. Саме таку текстуру я шукала. Але попадались або завеликі частинки, або взагалі без, або ті, які дуже важко було вимити з волосся.

А в цьому скрабі найідеальніша для мене форма: гарно скрабує і чудово виконує свої функції.

Здається я його шукала…

Скраб має не тільки достойний, але і ефективний склад. Тут є абразивні частинки рисової пудри, протеїни пшениці, шовку, кератин, рослинні олії.

Все це має регулювати жирність, покращувати мікроциркуляцію крові, зменшувати запалення і подразнення, зволожувати, надавати блиск і зменшувати випадіння.

Я його наношу на вологе волосся, масажую щіткою-масажером ~2 хв, потім змиваю шампунем. Вимивається скраб ідеально, не залишаючи сліду.

Що помітила я?

Волосся стало мʼякшим, гладким і блискучим. Це я побачила зразу після миття. Ефект не заставив на себе довго чекати. Волосся дуже класно розсипається. Корені після скрабу ніби відполіровані. Такого ефекту я не добиваюся одним шампунем...та й не зі всіма скрабами такий буде.

А ще тут дійсно присутнє відчуття свіжості і класного очищення.

Скраб дуже сподобався. Це справді найкращий зі всіх, якими я користувалася. З ним не буде необхідності так часто мити голову, зачіска довше зберігатиме достойний вигляд. На теплу пору це взагалі маст-хев👌