Medi Peel ліфтинг-ампула з ретинолом та колагеном
Шість видів ретинолу, колаген, ніацинамід, рослинні екстракти - коктейль для здорової та сяючої шкіри!
Якщо ви ще не визначилися, який засіб з ретинолом спробувати, але розумієте, що час прийшов, помічаєте втрату пружності шкіри, вас не влаштовує рельєф, тон, пігментні плями та перші заломи через зневоднення та вплив стресу, тоді зверніть увагу на Ліфтинг-ампулу для обличчя з ретинолом та колагеном Medi Peel Collagen Lifting Ampoule.
Ця дивовижна ампула лагідніша за ретинольну сироватку CeraVe, але по ефекту, не поступається взагалі!
Для продовження використання у своєму догляді ретинолу я обрала мініатюрну версію ліфтинг-ампули Medi Peel, об'єм 15 мл.
На сайті MakeUp є такий міні флакон, він доступний до замовлення.
За що люблю корейські бренди, навіть мініатюри захищені слюдою під кришечкою флакону 💜
Пакування - стандартний флакон, тільки малесенький, кришка закривається зручно.
Дозатор/отвір - трохи великий, на мою суб'єктивну думку, особливо, якщо зберігати флакон вертикально, при відкриванні можемо отримати завелику кількість засобу.
Гортайте фото, можна роздивитися детально.
Консистенція - неймовірна 💜, ретинольна, якщо можна так сказати, дуже легка, майже тануча при нанесенні на шкіру. Засіб тягнеться такими собі ниточками, через це легко замастити флакончик.
Аромат - кремово-трояндовий, дуже відчутний. Зверніть особливу увагу, якщо маєте алергічну реакцію. Аромат обумовлений екстрактом ієрихонської троянди, який стоїть майже на початку складу ліфтинг-ампули.
Відчуття при нанесенні - я не робила ретинольних сходинок з цією ампулою, але спочатку наносила зовсім трішки на певні зони. Жодних почервонінь, висипань, сухості не було!
Наноситься легко на шкіру, після тонеру. Без липкості, дуже комфортна.
Склад:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Meadowform Seed Oil, Propanediol, True Rose Of Jerico Extract, Camellia Flower Extract, Tomato Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Argan Kernel Oil, Macadamia Seed Oil, Sunflower Seed Oil, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Sodium Hyaluronate, Glucose, Dipotassium Glycyrrhizate, Retinyl Palmitate, SH-Polypeptide-121, Retinol, Retinal, Retinyl Retinoate, Hydroxypinacolone Retinoate (10 Ppb), Water-Soluble Collagen, Silybin, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Arginine, Lecithin, Xanthan Gum, Tocopherol, Yellow Lotus Root Extract, Tocopheryl Acetate, Diisopropyl Adipate, C14-22 Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, C12-20 Alkyl Glucoside, Isopropyllauroyl Sacosinate, Pentylene Glycol, Madecassoside, Decyl Glucoside, Benzotriazoyldodecyl P-Cresol, Diethylhexyloxide Silidene Malonate, Simethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Peanut Oil, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Ppg-13-Decyl Tetradesces-24, Polysorbate 20, BHT, BHA, Disodium EDTA, Fragrance.
Склад, як завжди, вражає. Найцікавіше, я виділила.
Я користуюся ліфтинг-ампулою майже 3 тижні, щовечора наношу після вмивання та нанесення тонеру Medi Peel.
Фото вище, стан моєї шкіри з використанням ліфтинг-ампули з ретинолом та колагеном й освітлювальним тонером з глютатіоном і пептидами від бренду Medi Peel.
Шкіра стабільно зволожена, сяюча, тон рівномірний, залом (найпомітніший для мене) присутній, але він неглибокий і не виділяється різко на обличчі, тонус мене неймовірно тішить, нових ліній чи зморщок взагалі немає!
Ліфтинг-ампула не чинить короткочасний ефект, та в той же час їй треба дати час, щоб вона почала діяти, не забуваючи про якісне очищення й тонізування шкіри перед нанесенням цього засобу.
Зранку обов'язково сонцезахисний крем, якщо плануєте перебувати на сонці!
Я забула 1 раз і отримала облізлу шкіру на носі 🤷🏼♀️
Як я вже згадувала, раніше я користувалася ретинольною сироваткою CeraVe, її використання та ефект змусили мене зрозуміти, що тепер потрібно моїй шкірі.
Мій вік, саме час для ліфтингу, колагену та ретинолу, 39 років. І формула ліфтинг-ампули Medi Peel стимулює синтез колагену, активізує процеси регенерації та забезпечить гарний вигляд шкіри, завдяки ефективним складникам.
Коментарі (0)