Ефективний тандем для обличчя | Joko Blend
Любов з першого погляду 🖤
Всім привіт! 💕
Сьогодні поговоримо про дійсно розкішний набір від українського виробника косметики Joko Blend , який я можу точно рекомендувати спробувати! Як користуватись і який отримувати ефект на шкірі - читайте далі 🖤
💫
Пакування набору виглядає чудово, це фірмова чорна упаковка, має захисну плівку, тому на подарунок - гарна ідея.
Флакончики зроблені з матового скла, також в плівці, тому можете бути впевнені, що до вас, ні набір, ні засоби, ніхто не відкривав.
Обидва флакони мають ідентичну тару, це скляна бутилочка з піпеткою.
Тепер про кожен засіб окремо та як можна обидва поєднати в щоденній бьюті-рутині. 💫
🖤
Гель з гіалуроновою кислотою для обличчя
✨Консистенція : густий прозорий гель
✨Запах : дуже легкий, не залишається на шкірі
Склад
🌿
Aqua, Hyaluronic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, ParfumAqua, Hyaluronic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Parfum
✨Ефект:
Гель навіть з першого використання дійсно шикарно зволожує шкіру, наповнює її вологою та зволожує з середини.
Це як плампер, тільки для шкіри обличчя.
Вбирається менше чим за хвилину 💦
Засіб максимально ніжний, не викликає ні сухості, ні жирності, не скочується.
Як можна використовувати?
Я використовую як самостійну сироватку під крем, також можна використовувати цей засіб ПІД альгінатні масочки.
Виробник радить ще один варіант як маску, нанести на обличчя на 15-20 хв, такий спосіб дає експрес зволоження та релакс шкіри. 💦
🖤
Косметична олія Сквалан
🌿Що таке Сквалан?
Це справжній природній скраб та косметичний актив, який має гарні антівікові властивості, а також здатен зволожувати, регенерувати, омолоджувати шкіру, при цьому тримаючи потрібний рівень вологи в епідермісі.
✨Консистенція олійна рідина.
✨Запах так як засіб містить природній екстакт ванілі, то і пахне відповідно, справжній ванільним стручком, не дуже сильно, але явно.
💫Запах нагадує золотий шиммер скраб цього бренду, Мені дуже подобається цей аромат, але якщо ви переживаєте, чи не сильно запашна ця олійка, то можу скзаати що ні, аромат вивітрюється та не дратує.
🌿Склад
сквалан оливковий, олія жожоба, комплекс вітамінів, екстракт зеленої кави, ефірна олія ванілі.
✨Ефект
Цю олійку можна наносити як праймер під макіяж (так так і вона не жирнить!) , як самостійний засіб для зволоження, для масажу обличчя, а також додавати пару крапель для ще більшого зволоження.
💜До речі, у бренда є саме олійний праймер для макіяжу, і він просто неймовірний, ось тут про нього
https://club.makeup.com.ua/post/41515/
Я використовую це масло зазвичай для масажу та разом з гелем гіалуроновим.💦
Олійка з масажем дають шкірі гарне зволоження, тонус, рівний тон, обличчя виглядає як після СПА. ☺️
З гелем - таке комбо має і зволожуючий, і поживний ефект, при цього шкіра не жирна, не липка, можно сміливо наносити зверху макіяж.
Обидва продукта не забивають пори.
Цей набір ідеальний і на презент комусь , в собі , бо містить два ефективних , і водночас, універсальних засобів 🖤
Коментарі (0)